11. april 2019

U15 kæmpede sig til 2-2 efter AGF-føring på 2-0

U15 fightede sig til 2-2 efter AGF-føring på 2-0

Spillet nåede aldrig de store højder trods en god SIF-indledning, da det blev 2-2 i onsdagens U15 Liga-kamp på Søholt.

SIF fik ikke nok ud af en god indledning på onsdagens kamp på Søholt mod AGF, og så endte det hele med at SIF’erne måtte kæmpe for at komme igen efter AGF-føring på 2-0. Det lykkedes til dels, idet kampen endte 2-2.

– Selv om vi i store dele af kampen spillede uden den fornødne kvalitet, var det alligevel fedt at se at drengene have den ekstra vilje og det overskud, der skulle til for at krige et 2-2 resultat hjem til sidst. Det var ikke nogen god præstation, selvom de første 20 minutter så lovende ud, siger U15-træner Casper Røjkjær om onsdagens opgør.

Fra kampens indledning satte SIF sig  ganske godt på begivenhederne. Det gav nogle tilbud, men det var lige ved og næsten, og SIF’erne manglede lige det sidste i både beslutning og kvalitet på bolden.

Ud af det blå får AGF  to mål, og så blev det op ad bakke for SIF.  Gæsterne fik et selvtillidsboost, og SIF blev en smule låste i sit spil. Derfor skabte drengene ikke så meget i resten af halvlegen.

2. Halvleg var ikke bedre i forhold til SIF spil. AGF gik en smule højere, og SIF-drengene lod sig stresse en smule og spillede ikke med den fornødne kvalitet på bolden. Alligevel lykkedes det på fight at komme tilbage og hente det ene point.

Næste kampe for U15-holdet er lørdag 27. april, hvor Randers kommer på besøg på Søholt med kampstart kl. 10.00.