13. oktober 2019

U14 sejrede trods middelmådig kamp

To mål mod slut betød, at SIF’s U14-drenge vandt lørdagens kamp mod AGF med 4-3.

Det lykkedes SIF’s U14-drenge at vende 1-3 til sejr på 4-3 over AGF lørdag eftermiddag på Søholt, bl.a. takket være to mål i kampens afslutning.

– Dejligt igen at vinde, og sejt af drengene at komme igen efter at have været bagud med to. Vi må dog sande, at præstationen var lidt under middel, selvom der naturligvis også var perioder af rigtig god kvalitet, siger U14-træner Oliver Quottrup.

SIF indledte kampen dårligt og langsomt, og det så ud til at ville blive en svær kamp mod et tændt AGF-hold. SIF-drengene var ikke skarpe i den individuelle forberedelse, og både relationelt og holdtaktisk var drengene meget udfordret. De indkasserede da også mål til 0-1 efter et kvarter, men udlignede 10 minutter senere på et rigtig flot mål.

I 2. halvleg kom SIF hurtigt bagud 1-3, og drengene hang stadig lidt efter AGF. Der var langt i pres, drengene så trætte ud og problemerne fra 1. halvleg varede ved.

– Vi fik dog alligevel puttet tre mål ind, bl.a. to i de sidste fem minutter, og det var med til at give os sejren, siger Oliver Quottrup.

U14-drengenes næste opgave er først om to uger, lørdag 26. oktober kl. 10.00 på udebane mod FK Viborg.

U14 Liga 1, 7. runde, lørdag 12. oktober kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 4-3 (1-2)
Mål: 0-1 Noah Ejlertzen (13.), 1-1 Malthe Boris Tagmos (24.), 1-2 Malthe Friis-Christensen (28.), 1-3 Clemens Astrup (37.), 2-3 Malthe Boris Tagmos (40.), 3-3 Sebastian Biller Mikkelsen (64.), 4-3 Julius Nielsen (67.).