6. august 2020

U14: Fine takter trods nederlag

I en testkamp over tre halvlege á 25 minutter blev SIF’s U14-drenge tirsdag aften slået 1-5 af Haderslev.

Haderslev var bedst i de afgørende situationer, da SIF mødte sønderjyderne i en træningskamp over 3 gange 25 minutter tirsdag på Søholt. Gæsterne kunne således drage hjem med en sejr på 5-1.

– En hård kamp, men en god oplevelse for drengene. Vi slækkede lidt i de defensive omstillinger, og vi skal udvikle på det defensive mindset, men der var trods alt mange fine takter, siger U14-træner Oliver Quottrup om kampen.

Første halvleg var meget lige, og Haderslev overlod initiativet til hjemmeholdet, der gradvist spillede sig længere og længere frem mod det sønderjyske mål. SIF måtte dog alligevel indkassere tre ærgerlige mål efter nogle tekniske fejl.

I 2. halvleg blev der sat en god struktur i SIF’ernes opbygningsspil, og drengene dominerede stort set hele halvlegen. SIF havde mange gode opspil, og på trods af de små rum, lykkes drengene alligevel med at kombinere sig i mellemrum, hvor den sidste skarphed manglede.

I 3. halvleg begyndte trætheden at melde sig, SIF’erne slap grebet om kampen og lavede mange fejl.