30. oktober 2017

U13-holdet fik revanche mod Viborg

Det blev til alle tre point, da Silkeborgs U13-hold ude slog FK Viborg med 2-1.

Nicolaj Bækgaards tropper leverede en god præstation på en svær udebane i Viborg, hvor U13-holdet revancherede 3-2 nederlaget fra tidligere i sæsonen.

SIF startede kampen godt med masser af bevægelse for boldmodtageren, som gjorde at holdet fik sat spillet godt sammen. Hjemmeholdet fik dog bedre fat i løbet af første halvleg, hvor løbevilligheden var størst hos viborgenserne.

Alligevel lykkes det SIF-holdet at skabe en del chancer i første halvleg, hvor der var flere gode muligheder for at åbne Viborg-forsvaret. Der manglede dog både flere bolde og løb frem ad banen, kunne SIF-træner, Nicolaj Bækgaard konstatere, men samtidig glæde sig over en god defensiv, som formåede at holde Viborg-holdet fra de helt store chancer i første halvleg.

Efter pausen startede Viborg bedst, men SIF-holdet fik kæmpet sig ind i kampen igen, og lykkedes med at have længere perioder på værternes banehalvdel. Til slut endte det med en 2-1 sejr til Silkeborg IF, hvilket vakte stor glæde i SIF-lejren.

– Det er dejligt at se, hvor meget vi har rykket os som hold, siden sidste Viborg-kamp, fortæller træner Nicolaj Bækgaard, som dog også ser plads til forbedring.

– Vi smider for mange bolde væk på grund af manglende tekniske færdigheder, og derfor er vi ikke helt tilfredse.

Bedste SIF’er var: Malthe Walinn

Målscorer: Victor Sinnerup og Oscar Steincke