16. september 2018

Træner-ros til U17 efter sejr over FCM

SIF’s U17-drenge er fortsat ubesejret efter smal lørdagssejr over FC Midtjylland.

Der blev uddelt pæne ord fra SIF’s U17-træner, Jesper Mikkelsen, ovenpå lørdagens sejr over FC Midtjylland, der traditionelt tilhører de allerbedste hold i ungdoms-eliterækkerne. SIF vandt 1-0 på et mål i 2. halvleg af Alexander Lind.

– Stor ros for indsats, overskud og vilje. Vi har stadig en del ting at forbedre i VI-delen, men med det in mente ser det ganske godt ud, siger Jesper Mikkelsen, hvis hold efter fem runder fortsat er ubesejret og fører ligaen.

Det blev en lige kamp med højt tempo, rigtigt mange dueller og 2. boldspil. Chancemæssigt lignede kampen ikke så meget de første fire, SIF har spillet, og det lå i kortene, at et mål kunne være nok. Det fik SIF efter 54 minutter, da Eskild Dall fandt Alexander Lind på en stikning fra kanten af feltet. Her fik Alexander Lind skramlet bolden over stregen efter en retur fra keeperen.

I resten af kampen forsvarede SIF-drengene sig godt, og FCM kom kun til et par chancer, samtidig med at SIF selv kunne have lukket kampen på et par omstillinger.

– I slutfasen manglede vi lidt collness på bolden, men vi fik kæmpet den hjem, siger Jesper Mikkelsen.

SIF’s U17 hold er oversidder i næste uge og har således to uger til næste opgave, udekamp mod FC København lørdag 29. september kl. 15.30 på Peter Bangs Vej på Frederiksberg.