4. juni 2018

Spil på en banehalvdel og storsejr til U13

SIF’s U13-drenge vandt 8-0 på JYSK park lørdag, da Hornslet var på besøg.

SIF’s U13 drenge vandt lørdag sin 12. sejr i foråret ud af ligeså mange mulige. Denne gang lagde Hornslet ryg til et nederlag på 8-0 i en kamp, der blev total-domineret af hjemmeholdet på JYSK park. Gennem stort set hele kampen, foregik spillet på Hornslets halvdel – og der var derfor god mulighed for at øve possession, genpres og opspil til chancer.

– Som målscoren viser, var vi bedre end vores modstander, men jeg er tilfreds med at få øvet noget godt pasningsspil og positionsspil. Patrick Greve i målet tog en friløber undervejs – og i det hele taget synes jeg, at det var en fin holdpræstation, siger P.C. Hansen, der vikarierede på trænerbænken for Nicolaj Bækgaard.

Det blev 1-0 efter hjørnespark , hvor Malte Wallin fik sparket bolden ind. Sofus Jensen gjorde det til 2-0 ved at sparker en halvflugter op krydset efter et indlæg fra Oscar Steincke. Det blev 3-0 på mål af Simon Andersen efter indlæg fra Mathias Broman, 4-0 igen ved Simon Andersen, der egentlig ville lægge et indlæg ind foran mål, og dermed var der pause.

I 2. halvleg fortsatte SIF på samme vis, og det blev 5-0 ved Victor Sinnerup efter aflevering fra Simon Andersen. 6-0 på Simon Andersens tredje mål i kampen efter indlæg af Victor Sinnerup, 7-0 af Mathias Broman efter indlæg fra Simon Andersen og endelig 8-0 ved Gustav Balle efter indlæg fra Victor Sinnerup.

U13-holdet spiller igen på lørdag, hvor FC Silkeborg tager imod ved Buskelundskolen. Det er forårets næstsidste kamp.

U13 Liga 2, 12. runde, lørdag 2. maj kl. 10.00 på JYSK park:
SIF – Hornslet 8-0 (4-0)
Mål: 1-0 Malthe Wallin, 2-0 Sofus Jensen, 3-0 Simon Andersen, 4-0 Simon Andersen, 5-0 Victor Sinnerup, 6-0 Simon Andersen, 7-0 Mathias Broman, 8-0 Gustav Balle.