9. oktober 2017

SIF’s U14 havde fortjent point i Randers

På trods af nederlag på 5-4 leverede SIF’s U14-drenge det bedste spil hidtil i sæsonen.

SIF var oppe imod topholdet søndag i Randers, og efter føring på 4-3 og en fornem indsats – især i 2. halvleg – måtte SIF’erne se sig slået 5-4, og det ærgrede træner Peter Ager Kristensen på spillernes vegne.

– Drengene havde fortjent point, for de leverede en flot fodboldkamp. Foran 4-3 formåede vi desværre ikke at holde stand. I et par situationer blev vi lidt for ivrige efter at vinde bolden, hvor vi ellers bare skulle have forsvaret os. Det var synd for drengene, der præsterede flot over hele linien og i 2. halvleg leverede det bedste fodbold hidtil i denne sæson, konkluderede SIF’s U14-træner.

Stillingen ved pausen var 3-1 til Randers med Jakob Leerhøj Larsen som målscorer til 1-1 efter flot forarbejde af Lasse Kaihøj. Nede med 1-3 fra 2. halvlegs start fik SIF kæmpet sig flot tilbage og kom foran 4-3 med 10 minutter igen. På trods af SIF i undertal blev det 2-3 på et afrettet indlæg fra Noah Sonne Kargo, Lasse Kaihøj gjorde det til 3-3 efter en dyb bold fra Magnus Hansen, og det var også Lasse Kaihøj, der bragte SIF i front efter forrygende forarbejde af Magnus Bøttker, der rundede to modstandere og spillede Kaihøj fri.

Det lykkedes ikke at holde stand, men SIF-drengene var fuldt på højde med topholdet denne gang efter at have tabt 1-5 i sæsonens første møde med Randers-holdet. U14-holdet havde Patrik Greve fra U13 med på mål, og han stod en flot kamp.