11. juni 2018

Indsatsen rakte ikke til point til U17

Lyngby vandt lørdag eftermiddag 2-0 over SIF på JYSK park efter en silkeborgensisk indsats, der manglede noget på løb og indsats.

SIF’s U17-drenge formåede ikke at leve op til den flotte indsats midt på ugen mod FC Midtjylland. Lørdag eftermiddag blev det til et nederlag på 0-2 til Lyngby hjemme på JYSK park.

– Vi var udfordret i vores opbygningsspil, hvor vi aldrig fandt ind i en god rytme, og generelt spillede vi for langsomt og satte dermed hinanden under pres. Lyngby tillod en del plads på siderne til vores backs, men det var for få gange, vi udnyttede det. På DE-delen havde vi også svært ved at presse, og relationelt så vi ikke gode ud.
Oven i det synes jeg, der manglede noget på løb og indsats, konklluderer SIF’s U17-træner Jesper Mikkelsen.

SIF indkasserede første mål allerede efter ni minutter, hvor SIF-drengene ikke fik samlet op på et løb mellem back og stopper og efterfølgende dækkede dårligt op på indlægget. Efter 14 minutter scorede gæsterne til 0-2 efter en en-mod-en situation i SIF’s venstre og en afslutning imellem benene på SIF-målmand Niels Friis.

Der er således plads til forbedring, når SIF onsdag spiller forårs-sæsonens sidste kamp mod AaB. Den spilles kl. 18.00 på JYSK park med gratis adgang.