3. marts 2019

Haurits sikrer point til U19

Med sin scoring til 1-1 i 2. halvleg sikrede Oliver Haurits uafgjort i lørdagens U19-kamp mod Vejle Boldklub på JYSK park.

Godt forarbejde af Stefan Stojilkovic og Peter Nemec satte Oliver Haurits op til scoring, da SIF’s U19 Liga-hold lørdag eftermiddag spillede 1-1 mod Vejle på JYSK park. Efter 0-0 ved pausen havde gæsterne bragt sig i front efter godt en times spil, men føringen holdt kun i syv minutter, og dermed delte de to hold pointene.

– Det var spillemæssigt ikke så godt idag, men vi får 1-1 på et godt mentalt udtryk, hvor drengene tager ansvar og kommer med en fremragende indsats, siger U19-træner Thomas Loft om kampen.

I 1.halvleg var  Vejle dominerende, og SIF kom til at stå for lavt og forsvare sig. Gæsterne havde flere optræk til scoringer, men en velspillende Magnus Dalsgaard i SIF-målet reddede sit hold flere gange. SIF havde også et par chancer, men godt spil blev det ikke til. Oliver Haurits kunne ellers ufortjent have bragt SIF i front, men brændte et straffespark.

Efter pausen fik SIF bedre kontrol med kampen og fik sat noget fint spil sammen, men skarpheden manglede i afslutningerne.

Vejle fik scoret til 0-1 på et skud udenfor feltet, hvorefter SIF altså udlignede kort efter ved Oliver Haurits efter flot forarbejde af Stefan Stojilkovic og Peter Nemec. SIF var tæt på at løbe med sejren til sidst på store chancer.

– Jeg er dybt imponeret over, hvor meget drengene har rykket sig på kort tid. 7 af de 14, der spillede mod Vejle, har spillet de fleste kampe på vores U19-2 hold i efteråret og er 1.års. 8 1.års og 1 U17-spiller var i aktion i lørdagens kamp, siger Thomas Loft.

Se højdepunkter fra kampen i videoen øverst på siden.

Næste opgave for U19 Liga-holdet på lørdag, hvor Esbjerg venter på udebane.