19. november 2019

Eskild Dall med i to danske sejre i England

SIF-talentet Eskild Dall har været med det danske U17-landshold i England, hvor det blev til to 3-1 sejre over henholdsvis England og Tjekkiet.

Eskild Dall har i de seneste dage været afsted med det danske U17-landshold, der har spillet to testkampe i England. U17-årgang 2003 understregede sin styrke som en af de mest spændende årgange i kæden af DBU landshold med to sejre på 3-1 over de traditionelt stærke talent-nationer Tjekkiet og England.

I den første kamp mod England i fredags i Alfreton midtvejs mellem storbyerne Manchester og Birmingham kom Eskild Dall på banen med godt et kvarter tilbage. Da var stillingen 3-1, og generelt blev det en kamp, hvor danskerne var presset, men effektive på sine omstillingsmuligheder.

Eskild Dall startede inde på højrekanten i det danske tre-mands angreb i søndagens kamp mod Tjekkiet, der ligeledes sluttede med en dansk 3-1 sejr. SIF-talentet gjorde sig bl.a. bemærket med et godt forsøg efter en halv time, der dog blev blokeret af en tjekkisk forsvarer.

Efter 0-0 ved pausen kom Danmark bagud i 2. halvleg, men så skruede danskerne tempoet op og afgjorde opgøret med tre scoringer. Eskild Dall blev udskiftet i det 63. minut.

Eskild Dall er nu tilbage i dagligdagen på Søholt, hvor der allerede på torsdag venter en ny opgave. SIF’s U19- og U17-hold møder Oure Efterskole på JYSK park. Kampene spilles kl. 17.00 (U19) og kl. 19.15 (U17).

Læs kampmagasinet SIF Elite om de to kampe her.