Thomas Santos

Thomas Santos

Nummer 5
Fødselsdato 1. januar 1998
Alder 25
Højde
Vægt
Hold
Position Angreb
Fødested
Forrige klubber Silkeborg KFUM
Kampe Mål Assists Clean Sheets
0 0 0 0

Navn: Thomas Santos

Hold: U19 elite

Position: Angreb

Mål for SIF i sæsonen 2015/2016: 1

Årgang: 1998

Spillet i SIF siden 2008

Moderklub: Silkeborg KFUM

Som niårig blev Thomas Santos trukket med til SIF sammen med sin klassekammerat, Nicklas Røjkjær, og selv om han var lidt skeptisk ved at skifte klub på det tidspunkt, har det kun budt på positive oplevelser for U19-angriberen.

Thomas Santos spillede som barn i SIFs samarbejdsklub, Silkeborg KFUM, og gik i skole i Gødvad, hvor han er vokset op, men fra 6. klasse begyndte han på Dybkærskolen sammen med angrebsmakkeren, Nicklas Røjkjær, som han har fulgtes med hele vejen op igennem både SIFs ungdomsrækker og uddannelsforløb.

I august 2014 begyndte Thomas Santos på Silkeborg Fodbold College på HHX, og han fortæller i dag, at fodbold fylder mere og mere i hans hverdag.

– Der går nok ikke en dag, uden jeg tænker på fodbold. Vi træner jo næsten hver dag eller spiller kamp, og når jeg er sammen med vennerne hjemme fra Gødvad, spiller vi også tit lidt fodbold eller nogle gange basket, fortæller Thomas Santos med et smil.

Thomas har været udfordret af lidt skader, men det er begyndt at gå rigtig godt på det seneste. Særligt sidste års træningslejr til Tyrkiet står som en positiv periode i angrebstalentets fodboldhistorie.

Hvad fremtiden kommer til at byde på for den 16-årige silkeborgdreng, er endnu meget usikkert, men lige nu kæmper Thomas Santos alt, hvad han kan, for at nå første mål om at få kontrakt i SIF og forhåbentlig komme til at kunne leve af at spille fodbold en dag.

– Jeg synes, at det er sjovt at spille fodbold og træne sammen med vennerne og håber, at jeg på et tidspunkt kan leve at spille fodbold, siger Santos, der sætter stor pris på at have spillet sammen med de næsten samme spillere hele vejen fra U13 og til nu.

– Det giver en tryghed og et stærkt tilhørsforhold, at vi alle kender hinanden så godt og har spillet sammen i så mange år, tilføjer Thomas Santos.

Scroll til toppen