Stefán Teitur Thórdarson

Stefán Teitur Thórdarson

Squad No. 8
Fødselsdato 16. oktober 1998
Alder 23
Højde 189
Vægt
Hold Silkeborg IF
Position Midtbane
Birthplace Akranes
Previous Clubs ÍA Akranes
PL GLS
65 3

Stefán Teitur Thórdarson kom til SIF på næstsidste dag af transfervinduet, 4. oktober 2020 fra den islandske klub ÍA Akranes på en kontrakt til udgangen af 2024. Thordárson, der er født og opvokset i Akranes en halv times kørsel nord for Reykjavik, er central midtbanespiller, der kan dække både 6’er og 8’er positionen. Efter fodboldopvækst i den lokale traditionsklub ÍA og to sæsoner på klubbens førstehold i den bedste islandske liga valgte han SIF som sit næste skridt i karrieren.

SIF’s islænding er etableret U21-landsholdsspiller og fik sin debut på A-landsholdet i januar 2020 i forbindelse med en træningstur til Californien, hvor Island spillede mod Mexico og El Salvador. Stefán Teitur Thórdarson blev indskiftet i den første kamp mod Mexico og fik fuld tid mod El Salvador.

Stefán Teitur Thórdarson er ud af en rigtig fodboldfamilie, hvor storebroderen Thorstein også spiller i den bedste islandske række for HK Kopavogs og faderen Thordur havde en fin karriere som målmand i den bedste islandske række med en afstikker omkring årtusindskiftet til IFK Norrköping i Allsvenskan. Han har også en onkel, der var fodboldspiller på højt niveau, og en fætter, der er forsvarsspiller i IFK Norrköping.

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 02.10. kl. 14.00
Scroll til toppen

Menu