Nicklas Røjkjær

Nicklas Røjkjær

Squad No. 23
Fødselsdato 24. juni 1998
Alder 23
Højde 179
Vægt
Hold Silkeborg IF
Position Midtbane
Birthplace Silkeborg
Previous Clubs FC København, Viborg FF, Esbjerg fB
PL GLS
34 4

Nicklas Røjkjær vendte 4. oktober 2020 hjem til SIF, hvor han spillede i det meste af sin tid som ungdomsspiller. Efter ophold i FC København, Viborg FF og Esbjerg fB opstod muligheden for at hente den teknisk velbegavede og målfarlige offensiv-spiller tilbage til reden i SIF for at genstarte karrieren.

Som U19-spiller havde han stor succes, var topscorer i U19 Ligaen, etableret landsholdsspiller på DBU’s ungdomslandshold (ialt 27 kampe på U16-U19-landsholdene) og et varmt navn på den danske talenthimmel. Derfor prøvede han talentet af i FC København, som han skiftede til i sommeren 2016. I det førte år i storklubben spillede han på U19 Liga-holdet, der også deltog i UEFA Youth League. Det lykkedes ham ikke at bryde gennem lydmuren til FCK’s førstehold, hvilket banede vejen for et skifte til Viborg FF i januar 2018. Her spillede han i halvandet år og opnåede 34 kampe og scorede 6 mål. Sidste sommer førte det til et skifte til Esbjerg fB, men det blev aldrig et lykkeligt ægteskab. Blot 12 kampe blev det til inden han vendte hjem til SIF.

Inden Nicklas Røjkjær skiftede til FCK nåede han at få debut på SIF’s bedste hold. Det skete, da han blev skiftet ind i en 1. divisionskamp mod Vendsyssel 23. marts 2016. En måned senere mødte SIF igen Vendsyssel, hvor Røjkjær fik et kort indhop og havde således ved skiftet tilbage til SIF to førsteholdskampe på listen.

Nicklas Røjkjær er ud af en ægte fodboldfamilie. Storebroderen Casper er træner for SIF’s U17 Liga hold, og faren Carsten er sportschef i Silkeborg KFUM.

 

Næste Kamp

3F Superliga

Endnu ikke programsat
Scroll til toppen

Menu