Mikkel Brogens

Mikkel Brogens

Nummer 8
Fødselsdato 1. januar 1998
Alder 25
Højde
Vægt
Hold
Position Forsvar
Fødested
Forrige klubber Hammel GF
Kampe Mål Assists Clean Sheets
0 0 0 0

Navn: Mikkel Brogens

Hold: U19 elite

Position: Forsvar

Årgang: 1998

Spillet i SIF siden 2010

Moderklub: Hammel GF

Mikkel Brogens kom til SIF allerede inden U12-træningerne og har været en del af samtlige elitehold siden U13, men det er først fra sidste sæson, at han også er blevet en del af uddannelsesstrukturen omkring SIF.

Mikkel er vokset op i Hammel og har derfor ikke haft mulighed for at gå på Talent Team sammen med sine holdkammerater, og samtidig betød afstanden mellem skole og træning, at der heller ikke var meget tid tilovers til at se vennerne i Hammel uden for skoletiden.

I august begyndte Mikkel Brogens på Silkeborg Efterskoles fodboldlinje sammen med blandt andre godt ti holdkammerater fra SIF, og han nyder nu at være blevet en del af et sammenhold, der rækker ud over både fodboldbanen og klasselokalet.

– Vi har det rigtig godt sammen på efterskolen og er venner på kryds og tværs af de fire sportslinjer (håndbold, fodbold, fitness og idræt, red.). Jeg er hurtigt kommet godt ind i fællesskabet. Det er rigtig dejligt, fortæller Mikkel Brogens, der i en tidlig alder måtte ofre lidt mere end mange jævnaldrende for at gå efter drømmen om at spille fodbold på højt plan.

Selv om Mikkel nu bor i Silkeborg og er kommet ind i skolemiljøet omkring SIFs elite-hold, kræver det stadig store mængder disciplin at spille med på klubbens bedste U19-hold. Dagen begynder klokken 7 med enten en løbetur eller halvanden times fodboldtræning, hvorefter den står på faglig undervisning indtil klokken 15. Efter skole har eleverne fri indtil aftensmaden klokken 18, medmindre der er sport, fortæller Mikkel.

– Os på fodboldlinjen, der spiller i SIF, træner halvanden time hver dag, så vi får virkelig meget tid til at arbejde med vores færdigheder. Det er rigtig fedt, siger Mikkel Brogens.

Tidligere U17-træner, Anders Veller, har indtil videre haft glæden af at have Mikkel Brogens på U17-holdet, og har har han bemærket en positiv udvikling hos forsvarsspilleren.

– Mikkel har vist en ekstrem vilje til at træne, selvom hans bopæl i Hammel og hans træningsmuligheder har været en begrænsende faktor. Han har god opbakning hjemmefra til at forfølge sin drøm, og han er en af de spillere, jeg har haft, som har flyttet sig allermest på sit standpunkt i sin U17-tid. Mikkel har stadig ting at lære, og han er meget bevidst om dem. Han stiller store krav til sig selv, hvilket gør, at jeg som træner også kan tillade mig at gøre det, siger Anders Veller om Mikkel Brogens.

Næste Kamp

Oddset Pokalen

Onsdag d. 06.12. kl. 20.15
Scroll til toppen