Mads Kaalund

Mads Kaalund

Nummer 17
Fødselsdato 16. august 1996
Alder 26
Højde 183
Vægt 75
Hold Silkeborg IF
Position Midtbane
Fødested København
Forrige klubber Lyngby BK, Nykøbing FC
Kampe Mål
89 5

Mads Kaalund kom til Silkeborg IF fra Nykøbing FC i sommeren 2019, hvor SIF netop var rykket op i Superligaen. Aftalen med den teknisk dygtige centrale midtbanespiller fra sydhavsøerne blev indgået allerede et halvt år tidligere.

SIF’s nye midtbanemand er oprindeligt fra Lyngby, men skiftede i 2016 til Nykøbing FC. Her har han spillet 72 kampe for klubbens førstehold. I den sidste sæson for sin klub startede han inde i alle 19 kampe i efteråret, mens det blev til 11 kampe i foråret.

Mads Kaalund betegnes som en teknisk dygtig central midtbanespiller, som både har fart og løbevillighed oveni. Han kan dække både 6’er og 8’er positionen på midtbanen, men kan også spille sideordnet.

Kaalunds første sæson i SIF var både op og ned. Midtbanespilleren pådrog sig en skade i efteråret, og var derefter i indskifterens rolle. I foråret 2020 var den tidligere Nykøbing-spiller dog langt mere iøjnefaldende, og kæmpede sig stille og roligt ind som fast starter. Kaalund startede inde i de sidste 11 kampe i sæsonen. Det blev også til to scoringer i løbet af sæsonen i Superligaen, hvor Kaalund kom på tavlen imod FC Nordsjælland og SønderjyskE.

Næste Kamp

3F Superliga

Programsættes senere
Scroll til toppen

Menu