Luc Park

Luc Park

Nummer 3
Fødselsdato 1. januar 2000
Alder 24
Højde
Vægt
Hold
Position
Fødested
Forrige klubber Ingen
Kampe Mål Assists Clean Sheets
0 0 0 0

Navn: Luc Park

Hold: U19 Elite

Position: Midtbane

Spillet i SIF siden 2012

Moderklub: HA85

Som 12-årig var Luc Park et så fremtrædende talent i moderklubben, HA85, at han var svær at overse for SIF. I sidste sæson var han anfører på klubbens U15-elitehold, og i efteråret 2014 blev han for første gang udtaget til DBU Futuresamling med landets bedste U15-spillere.

Luc Park skiftede den trygge hverdag i HA85 og Hvinningdal Skole ud med U13-eliteholdet i SIF og 6. klasse på SIF Talent Team på Sølystskolen i 2012, og det har han ikke på noget tidspunkt fortrudt. Springet tog han sammen med et par klasse- og holdkammerater fra Hvinningdal, og Luc har fra første træning vist sine kvaliteter i SIF.

Luc Park er et godt eksempel på samarbejdet mellem Silkeborg IF og de lokale fodboldklubber. Det unge talent har siden skiftet til SIF været meget glad for at spille i Silkeborgs Superligaklub, men vil heller ikke lægge skjul på, at han har været glad for at løbe sine første fodboldstøvler til i HA85 sammen med barndomsvennerne. Personligt havde han stor glæde af at spille i HA85, hvor han fremhæver den sjove og sociale træning i klubben som en fordel for en breddeklub som HA85.

– Jeg havde en rigtig god tid i HA85, hvor jeg spillede sammen med mine skolekammerater. Det har været med til at gøre, at jeg er blevet så glad for at spille fodbold, og jeg tror også, det har gjort mig god, at jeg har haft det så godt i HA85, siger Luc Park, der i dag glæder sig over at være god nok til at have en fast plads.

– Vi har nogle rigtig gode trænere i SIF, der giver os gode muligheder for at udvikle os som spillere. Det er rigtig højt niveau, og det er fedt, siger den unge SIF’er.

Samtidig ser Luc det som en fordel, at de fleste på holdet går i eliteklasserne på Sølystskolen og derigennem lettere kan få fodboldhverdagen til at hænge sammen med skolen.

Scroll til toppen