Kristian Skovsted

Kristian Skovsted

Nummer 18
Fødselsdato 1. januar 2002
Alder 21
Højde
Vægt
Hold
Position
Fødested
Forrige klubber Ingen
Kampe Mål Assists Clean Sheets
0 0 0 0

Navn: Kristian Skovsted

Hold: U15

Position: Midtbane/angreb

Moderklub: ØBG Silkeborg

Kristian Skovsteds hverdag ligner på mange måder mange andre fodbolddrenges. I hvert fald indholdsmæssigt. Skole, vennerne, familien og yndlingsinteressen fylder dagene og aftenerne ud, men for Kristian fylder fodbolden lidt mere, end den gør for mange af barndomsvennerne.

De første tricks lærte Kristian Skovsted i den lokale fodboldklub, ØBG Silkeborg, og nu bruger han det meste af sin tid på at blive endnu bedre i Silkeborg IF.

Den fodboldglade U15-spiller Kristian Skovsted har grebet muligheden for at skifte til SIF. Spilleren selv er meget glad
for sin tid i ØBG, men fandt skiftet til SIF helt naturligt. Det har været en glidende overgang, og det er han rigtig glad for.

– Jeg er rigtig glad for at have skiftet til SIF. Det har været en naturlig og glidende overgang fra ØBG til SIF for mig, da jeg allerede inden skiftet trænede sammen med mine nuværende holdkammerater. SIF-spilleren er glad for træningen i SIF, hvor han især pointerer den gode struktur. Ifølge ham selv er SIF den rigtige klub for ham til at fortsætte sin udvikling som fodboldspiller og fortæller, at det er en af grundene til, at han valgte at skifte til SIF.

– Træningen i SIF er rigtig god, da det er meget struktureret. Det skyldes, at jeg har nogle rigtig gode trænere. Personligt føler jeg, at jeg kan udvikle mig fodboldmæssigt meget her. Derudover er det et rigtigt godt miljø, som vi har i SIF, og så er det selvfølgelig dejligt at være sammen med vennerne og have det sjovt.

Næste Kamp

Oddset Pokalen

Onsdag d. 06.12. kl. 20.15
Scroll til toppen