Jonathan Gammelvind

Jonathan Gammelvind

Nummer 20
Fødselsdato 1. januar 2000
Alder 23
Højde
Vægt
Hold
Position
Fødested
Forrige klubber Ingen
Kampe Mål Assists Clean Sheets
0 0 0 0

Navn: Jonathan Gammelvind

Hold: U19 elite

Position: Forsvar

Årgang: 2000

Spillet i SIF siden: 2012

Moderklub: Sejs Svejbæk IF

For U17-forsvarstalentet, Jonathan Gammelvind blev en udlandstur med SIF Fodboldskolen det helt store vendepunkt for hans forhold til fodbold. Jonathan spillede i Sejs-Svejbæk med alle sine kammerater, da han blev prikket ud til at indgå på SIFs U13 elitehold.

På mange måder var det en markant ændring for Jonathan, men helt grundlæggende betød det ikke andet, end at han fik lov at bruge endnu mere tid på det, han bedst kunne lide. At spille fodbold og blive bedre til det. Jonathan elsker at spille fodbold, og drømmer om en dag at spille i Superligaen.

I de alleryngste år, spillede Jonathan i den lokale klub Sejs-Svejbæk IF. Jonathan ser store forskelle fra at spille hyggefodbold i Sejs sammen med klassekammeraterne til at spille elitefodbold i SIF sammen med byens bedste U17-spillere.

– Der er jo stor forskel. Det hele er bedre for mig her i SIF, fordi der er meget mere. Træningen er mere seriøs, holdkammeraterne er dygtigere, og vi møder meget bedre modstandere. Det er svært at sammenligne Sejs og SIF, for SIF er en meget større klub, og træning og det hele er professionelt her, forklarer Jonathan, der var glad for at lære sine første tricks i barndomsklubben, Sejs-Svejbæk.

Jonathan går på Talent Team på Sølystskolen sammen med byens mest talentfulde eliteidrætsudøvere, heriblandt mange af hans nuværende holdkammerater. Talent Team hjælper Jonathan og hans klassekammerater til at få eliteidrætten og skolen til at hænge bedre sammen, blandt andet fordi der er indlagt træning tre morgener i ugen, og fordi skolen ligger næsten lige ved siden af Søholt. Det er vigtigt for Jonathan, der gerne både vil spille meget fodbold og samme tid tage skolen seriøst.

– Jeg har intet problem med at få det hele til at hænge sammen. Min far hjælper mig meget med skolearbejdet, og så hjælper det selvfølgelig også, at jeg går på Sølystskolen, hvor fodbolden betyder meget. Jeg føler ikke, det kunne køre bedre, siger Jonathan Gammelvind med et stort smil, inden eftermiddagstræning på Søholt en mandag eftermiddag.

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 03.12. kl. 14.00
Scroll til toppen