Johan Groth

Johan Groth

Nummer 6
Fødselsdato 1. januar 2003
Alder 20
Højde
Vægt
Hold Silkeborg IF U17, Silkeborg IF U19
Position
Fødested
Forrige klubber Gødvad

Silkeborg IF U17

Silkeborg IF U19

Navn: Johan Groth

Hold: U17 Elite

Årgang: 2003

Moderklub: Gødvad GIF

Det lå altid lidt i kortene, at Johan Groth skulle spille fodbold. Johan startede med at spille fodbold da han var 5 år, og både Johans mor og far har tidligere spillet fodbold. Johan der kommer fra en fodbold-familie begyndte i sin tid med at spille fodbold fordi nogle af hans venner spillede.

Fodboldopvæksten begyndte i moderklubben Gødvad GIF. Herefter blev Johan udtaget til SIFs U13-hold:

– Det var en god følelse – det var jeg glad for. Jeg glædede mig og oplevede, at jeg fik noget mere udfordring på fodboldbanen og det var bare fedt, siger SIF-talentet.

Passionen for fodbold brænder tydeligt igennem når man spørger Johan, hvordan det er at bruge så meget tid på fodbolden – også i sin fritid. For talentet er det bare fedt at spille fodbold. Tidligere har Johan spillet håndbold, men stoppede på grund af fodbolden da han blev udtaget til SIFs elitehold.

Ynglingsklubben hedder Real Madrid og fodbolddrømmenes endestation hedder da også Spanien; at spille for Kongeklubben er kongedrømmen! På kortere sigt vil U13-spilleren dog bare gerne komme i gang med at spille igen efter en 6 måneders skadespause. Johan Groth fokuserer i øjeblikket på at udvikle sig og spille for SIFs ungdomshold.

Scroll til toppen

Menu