Esben Lange

Esben Lange

Nummer 1
Fødselsdato 1. januar 2003
Alder 20
Højde
Vægt
Hold Silkeborg IF U17, Silkeborg IF U19
Position
Fødested
Forrige klubber Mariehøj IF

Silkeborg IF U17

Silkeborg IF U19

Esben Lange har ligesom så mange talenter startet sit fodboldeventyr i en tidlig alder. Siden Esben var 5 år har han dyrket fodbolden fordi vennerne også spillede i barndomsklubben Mariehøj IF. På dette tidspunkt vidste Esben ikke, hvor langt talentet ville række og fodbolden var mere en hobby, der ikke handlede så meget om passionen for sporten. Det ændrede sig dog da Lange blev udtaget til Silkeborg IFs U13 Elite-mandskab:

– Det var spændende. At få bekræftet, at man var god nok til at blive udtaget til U13-holdet føltes godt og jeg kunne mærke, at jeg blev gladere for at spille fodbold efter, at niveauet blev højere og fodbolden blev mere seriøs, siger talentet.

Den øgede seriøsitet har gjort, at Lange har fundet en større glæde ved fodbolden. Næste år får seriøsiteten endnu et nøk opad når Esben Lange skal starte på Søløst Skolens Talent Team, hvor fleksibilitet til fodboldtræning er indlagt i skoleskemaet, og det ser SIF-talentet frem til.

Ynglingsklubben hedder FC Barcelona og Messi er det store idol, hvilket måske er lidt utraditionelt for en målmand. Forklaringen findes i en transition som talentet for nyligt har gjort – Lange startede nemlig som markspiller, men er nu keeper, hvor han vogter målet som U13-holdets sidste bastion.

På den “Lange” bane vil SIF-spilleren gerne være fuldtidsprofessionel og til udlandet, men i øjeblikket vil SIF’eren gerne blive og udvikle sig i SIF, og bidrage til talent-holdet så godt han kan lige nu.

Næste Kamp

3F Superliga

Programsættes senere
Scroll til toppen

Menu