Abdullah Ibrahim

Abdullah Ibrahim

Nummer 7
Fødselsdato 1. januar 2003
Alder 20
Højde
Vægt
Hold
Position
Fødested
Forrige klubber Randers Freja
Kampe Mål Assists Clean Sheets
0 0 0 0

Navn: Abdullah Ibrahim

Hold: U17 Elite

Årgang: 2003

Moderklub: TRIF

Abdullah Ibrahim startede med at spille fodbold da han var 7 år gammel, og trods sin unge alder har Abdullah spillet i en række klubber. Fodboldeventyret startede i TRIF, der er en forstadsklub til Aarhus. Herefter gik turen til AGF og senere til Randers før SIF-talentet fandt den rette hylde i Silkeborg IF:

– Det var en stor forandring. Drengene var meget søde til at tage imod mig, og jeg synes, at det var rigtig fint at starte her. Jeg mener også, at trænerne her i SIF er rigtig gode, og vi har et godt hold. Jeg er bare glad for at spille her.

Abdullah Ibrahim bruger meget af sin fritid på fodbold og nyder bare at dyrke sporten. “Det er skønt for jeg elsker at spille fodbold”, udtaler han. Glæden for sporten har nu smittet af på Abdullahs lillebror, der nu også spiller fodbold. Abdullah Ibrahim kommer desuden fra en fodboldfamilie, hvor også Abdullahs far har dyrket sporten da han spillede fodbold i Egypten.

Når man spørger ind til ynglingsklubber hedder svaret Real Madrid og Silkeborg IF. Adbullah favoriserer Real Madrid fordi holdet har nogle teknisk gode spillere og de er hurtige. De har også god baneforståelse, mener SIF-talentet.

Og når det kommer til SIF er svaret simpelt: Silkeborg er min klub.

Scroll til toppen

Menu