23. marts 2018

Skytte med i knusende U21-sejr

Sammy Skytte var med i 82 minutter af Danmarks kamp mod Østrig torsdag. Danskerne knuste sin modstander med 5-0.

Sammy Skytte var med i 82 minutter, da det danske U21-landshold torsdag vandt 5-0 over Østrig i en testkamp i Wien. Danmark var aldeles overlegen, og selv om 2. halvleg blev præget af udskiftning af alle 11 startende – vekslingen af Sammy Skytte med Mikkel Duelund fra FC Midtjylland var den sidste danske – kunne det ikke rokke ved danskernes suverænitet.

Stillingen var 2-0 ved pausen på mål af Jacob Bruun Larsen (VfB Stuttgart) – efter stikning fra Robert Skov – og Marcus Ingvartsen. Robert Skov gjorde sig igen bemærket i starten af 2. halvleg, da han stod for 3-0 målet, og i kampens afslutning blev det både 4-0 ved Nikolai Laursen (PSV Eindhoven) og 5-0 ved Jannik Pohl (AaB).

Med sejren fik U21-landsholdet en perfekt optakt til tirsdagens EM-kvalifikationskamp mod Georgien. Den danske trup rejser lørdag fra Wien til Tbilisi for at forberede sig på kvalifikationskampen tirsdag på Tengiz Burjanadze Stadion i den georgiske hovedstad.