7. november 2019

SIF møder også AC Horsens i Sydbank Pokalen

Lørdagens liga-kamp mod AC Horsens bliver under alle omstændigheder ikke sidste kamp mod De Gule i denne sæson for SIF. De to klubber mødes også i kvartfinalen i Sydbank Pokalen.

Onsdag aften vandt AC Horsens 3-0 i Sundby Idrætspark over Fremad Amager, og dermed er Bo Henriksens gule mandskab klar til kvartinalen i Sydbank Pokalen. Modstanderen bliver som bekendt SIF. Det blev afgjort ved lodtrækningen allerede for halvanden uge siden.

I ottendedelsfinalen mod Fremad Amager kom AC Horsens i front kort før pausen ved Alexander Ludwig efter en halvleg, hvor hjemmeholdet ellers havde haft flere gode chancer til at bringe sig i front.

Louka Prip gjorde det knap 10 minutter inde i 2. halvleg til 2-0 inden Peter Therkildsen med godt et kvarter igen definitivt afgjorde kampen med målet til 3-0.

Kvartfinalen er ikke endeligt programsat endnu, men den spilles på CASA Arena enten 3., 4., eller 5. marts 2020.

I den anden pokalkamp onsdag aften vandt Esbjerg 2-1 over AB i Gladsaxe Idrætspark. Den sidste kamp i 4. runde – det udsatte opgør mellem HB Køge og AaB – spilles 27. november.