25. februar 2019

Sejr til reserverne i første kamp

På to gyldne minutter i 1. halvleg grundlagde SIFs reservehold sejren på 3-0, da Viborg mandag eftermiddag gæstede JYSK park.

Pelle Mattsson og Stephan Petersen scorede hver et mål inden for to minutter, da reserverne vandt 3-0 over Viborgs ditto.

SIFs reservehold indledte forårsturneringen i reserveholdsturneringens pulje 4 mandag eftermiddag, da Viborg var på besøg på JYSK park. Det var viborgensernes anden kamp, idet de for en uge siden hjemme tog imod Randers FC, der vandt 1-0.

To mål på to minutter
Viborg lagde bedst ud, da dommer Aydin Uslu havde fløjtet kampen i gang, og gæsterne havde tre afslutninger i de første fem minutter, men det var ikke noget, der kunne ryste hjemmeholdets forsvar, der blev dirigeret af rutinerede Peter Friis i målet og Dennis Flinta i midterforsvaret.

Der gik heller ikke længe, inden hjemmeholdet havde bragt sig foran med to mål på to gyldne minutter. Først gjorde Pelle Mattsson det til 1-0 efter godt forarbejde af Mikkel Juul i højresiden. Og knapt var bolden giver op, før Viborg mistede bolden, og Stephan Petersen kunne gøre det til 2-0 på Mahollis oplæg.

Gæsterne havde et par muligheder inden pausen, men det farligste fik Peter Friis reddet til hjørnespark. Omvendt kunne både Dennis Flinta på et flot hovedstød og Maholli på et kvalificeret skud have øget SIFs føring inden pauseteen, men det blev ved de 2-0.

2. halvleg med et enkelt mål.
De sidste 45 minutter bød på et par fine muligheder til Viborg, men det, der var inden for målrammen, tog Friis sig sikkert af. Det klart farligste forsøg til hjemmeholdet resulterede også i mål, da Oliver Haurits efter et sololøb over en halv banelængde trak lidt ind i banen og elegant med højrebenet løftede bolden over i fjerneste målhjørne.

Mere blev det ikke til, og SIF kunne konstatere, at det blev en god start på forårets reserveturnering med en sikker 3-0 sejr over rivalerne fra Viborg.

Næste kamp
Reserveholdets næste opgave er mandag, den 11. marts 2019, kl. 14.00 på JYSK park, hvor Vendsyssel FF kommer på besøg

Reserveligaen, pulje 4, 1. spillerunde, mandag, den 25. februar 2019
Silkeborg IF – Viborg 3-0 (2-0).
Målscorere: 1-0 (12) Pelle Mattsson, 2-0 (13) Stephan Petersen, 3-0 (72) Oliver Haurits
Advarsel, SIF: Anders Sønderby

SIF: Peter Friis, Mikkel Juhl, Dennis Flinta, Anders Sønderby, Frederik Møller, Sebastian Jørgensen, Pelle Mattsson , Kristian Kvist (73: Stefan Stojilkovic), Stephan Petersen, Oliver Haurits (73: Joakim Grosen), Shkodran Maholli (62: Peter Nemec).