17. februar 2020

Reserverne sejrede sikkert over Aarhus Fremad

På et mål af Anders Dahl i 1. halvleg og Emil Holten i 2. vandt SIF’s reserver mandag aften 2-0 i en træningskamp over Aarhus Fremad.

Topholdet fra 2. division kom med fuld styrke og lagde også bedst ud, men stille og roligt fik SIF gang i boldomgangen og bød også på kampens første chance, da Mads Kaalund efter godt et kvarter gik dybt, modtog bolden i den ene side af feltet og sparkede på mål, hvor der skulle en ben-parade fra Aarhus Fremad-keeper Elias Rafn Olofsson til at forhindre SIF-føring.

Anders Dahl til 1-0
Den kom til gengæld midtvejs i halvlegen efter et vel-gennemført SIF-angreb både igangsat og afsluttet af Anders Dahl, der var den ene af to U19-spillere i startopstillingen (Pelle Mattsson var den anden). Dahl fandt Emil Holten i dybden, angriberen gik til baglinien og sendte bolden skråt bagud, hvor Dahl kom stormende og sendte den i nettet til føring for et SIF-hold, der gradvist var blevet mere og mere dominerende.

Det gav også chancer, således var Emil Holten alene igennem 10 minutter før pausen på en stikning fra Mads Kaalund, men SIF-angriberen blev presset i skudøjeblikket og overplacerede, så bolden trillede forbi den ene stolpe. Kort før pausen var det Kaalund, der var i afslutterens rolle på oplæg fra Rasmus Carstensen. Ved bageste stolpe fik han dog ikke ordentligt træf på indlægget, så i stedet for at sende bolden i mål, gik den i en blød bue ind i favnen på Aarhus Fremads keeper.

Fortjent men for lille føring
Hjemmeholdet kunne dermed gå til pause med en såre fortjent, men lidt for snæver føring, og selv om gæsterne ændrede taktisk formation fra 2. halvlegs begyndelse for at matche SIF’s 4-1-4-1 ændrede det ikke for alvor kampbilledet. SIF fik også bolden i nettet indenfor de første minutter. Emil Holten sendte tæt under mål Marc Rochesters parerede skud i nettet, men blev dømt off-side. Kort efter sendte Holten igen bolden i nettet, men denne gang var det oplæggeren i skikkelse af Valance Nambishi, der blev dømt off-side.

Emil Holten til 2-0
Som en naturlig konsekvens af SIF’s spilovertag kom målet til 2-0 efter godt en times spil. Det lå i luften, at der skulle stå Emil Holten på den, og sådan gik det også. På en bold på tværs i gæsternes felt nåede Holten bolden akkurat før Elias Rafn Olofsson og løftede den elegant over Fremad-målmanden.

SIF havde chancer til mere, men det blev ved 2-0 – en ganske solid sejr for SIF-reserverne.

SIF spiller årets første kamp i Reserveligaen på næste tirsdag, hvor AC Horsens kommer på besøg på JYSK park. Der er kampstart kl. 14.00 og gratis adgang.