29. april 2019

Reserverne i remis mod Vendsyssel

SIFs reservehold mødte mandag eftermiddag Vendsyssels ditto på et solbeskinnet idrætsanlæg i Vrå, hvor Vendsyssel træner til dagligt.

SIF førte 2-1 ved pausen på mål af Shkodran Maholli på straffespark og Stefan Stojilkovic.

SIF stillede med Peter Friis i målet samt Sebastian Jørgensen, Shkodran Maholli og Andreas Heimer, der spillede en halvleg efter at have været med i søndagens kamp mod Helsingør. Resten af truppen bestod af U19-spillere.

1. halvleg
Der skete ikke meget i det første kvarterstid af kampen, så efter et spædt forsøg fra hjemmeholdet, var det Sebastian Jørgensen, der havde det første reelle forsøg, men hans flugtning gik over mål. Vendsyssels to forsøg derefter tog Peter Friis sig sikkert af.

Efter 24 minutter fldt så kampens første mål, da Stefan Stojilkovic blev nedlagt ulovligt i feltet. Det efterfølgende straffespark tog Maholli sig sikkert af. To minutter senere lå bolden igen i Vendsyssels målnet, sendt derind af Haurits efter et flot angreb, men desværre blev der fløjtet for offside. I stedet fik hjemmeholdet udlignet efter hjørnespar, men SIF viste, at de også kunne være farlige på en standardsituation. Heimer sendte et godt hjørnespark ind foran mål, hvor Stojilkovic flot sted til vejrs og headede bolden ind til 1-2.

2. halvleg
De tre udskiftninger i pausen betød, at holdet i 2. halvleg – ud over Friis i målet – udelukkende bestod af U19-spillere, og de skulle lige finde sig selv, hvorfor initiativet i de første 10-15 minutter blev overladt til hjemmeholdet, og det udmøntede sig da også i det udlignende mål til 2-2. Men herefter blev der arbejdet godt, og SIFerne pressede på og fik skabt flere chancer med forsøg fra Oliver Schmidt, Mikkel Juhl og Oliver Haurits. Mål blev det dog ikke til, så derfor endte det hele med de 2-2.

Næste kamp
SIFs reserver spiller igen mandag, den 13. maj 2019, på udebane mod Hobro. Der er kampstart kl. 14.00.

Reserveligaen, pulje 4, 6. spillerunde, mandag, den 29. april 2019
Vendsyssel-Silkeborg IF 2-2 (1-2).

Målscorere: 0-1 (24, str.) Shkodran Maholli, 1-1 (30) Seyi Adekoya, 1-2 (38) Stefan Stojilkovic, 2-2 (50) Emmanuel Ogude

SIF: Peter Friis, Mikkel Juhl, Anders Sønderby, William Sørensen (71: Joakim Grosen), Rasmus Carstensen, Sebastian Jørgensen (46: Oliver Schmidt), Andreas Heimer (46: Nicolaj Saur), Pelle Matsson, Shkodran Maholli (46: Kristian Kvist), Stefan Stojilkovic (71: Sebastian Blindkilde), Oliver Haurits.