11. marts 2019

Hattrick af Stephan P. i reservekampen

Det blev en målrig affære, da SIF og Vendsyssel tørnede sammen i reservekampen mandag eftermiddag på JYSK park.

Stephan Petersen bidrog med sine tre flotte mål stærkt til underholdningen, da SIF vandt 4-2 over Vendsyssel på JYSK park. Begge hold havde spillet en enkelt kamp i forårets turnering med sejre til følge – Vendsyssel vandt 4-2 over Hobro, og SIF vandt 3-0 over Viborg. Nordjyderne fik så igen et 4-2 resultat, bare med omvendt fortegn.

1. halvleg
Kampen var kun syv minutter gammel, da SIF sendte det første varselsskud af sted mod nordjydernes mål. Et skud fra Sebastian Jørgensen havde fortjent en bedre skæbne, men prellede af på overliggeren. Der skulle dog kun gå omkring et minut, da Stephan Petersen og Maholli spillede Rasmus Carstensen op til mål, og så stod det 1-0.

Gæsterne lod sig dog ikke gå på og fik i en kort periode lagt pres på hjemmeholdet, men uden at blive rigtig farlige. I den modsatte ende blev det til flere forsøg fra bl.a Sebastian Jørgensen og Maholli, men det, der kom inden for målrammen, tog den tidligere SIF-målmand, Nicolai Flø sig af.

Kort før pausen måtte Flø dog kapitulere. Stephan Petersen var i samspil med Sebastian Jørgensen, trak ind i banen og fyrede af – 2-0.

2. halvleg
Gæsterne fra Vendsyssel fik fra halvlegens start mere greb om tingene, hvilket resulterede i en reducering efter lidt pingpong i målfeltet. Kort efter kunne Frederik Møller have øget SIF-føringen, da han tog et uimodståeligt raid op ad banen, hvor han viftede flere Vendsyssel-forsvarere væk, men alene med Flø i målet svigtede koldblodigheden, og nordjydernes keeper kunne parere.

Men 3-1 kom ikke så lang tid efter Møllers sololøb. Efter flot opspil lagde Oliver Haurits en perfekt aflevering til Stephan Petersen, der på typisk Stephan P.-vis lagde bolden ind bag Nicolai Flø.

Sejren var ved at være inden for rækkevidde, men lidt sjusket forsvarsspil gjorde, at Seyi Adekoya kunne score sit andet mål og dermed reducere til 3-2.
Gæsterne var dog selv ude om, at de ikke kom tættere på, da de tabte bolden midt på banen, hvor Stephan P. opsnappede den og satte kursen direkte mod mål. Fuld af selvtillid kunne han køligt udplacere Flø og dermed fuldbyrde sit hattrick kort før slutfløjt.

Næste kamp
SIFs reserver har nu maksimumpoint efter de to første kampe, og næste udfordrer er Randers FC, der kommer på besøg på JYSK park mandag, den 18. marts 2019. Der er kampstart kl. 14.00.

Reserveligaen, pulje 4, 2. spillerunde, mandag, den 11. marts 2019
Silkeborg IF – Vendsyssel 4-2 (2-0).
Målscorere: 1-0 (8) Rasmus Carstensen, 2-0 (43) Stephan Petersen, 2-1 (53) Seyi Adekoya, 3-1 (70) Stephan Petersen, 3-2 (75) Seyi Adekoya, 4-2 (89) Stephan Petersen.

SIF: Peter Friis, Mikkel Juhl, Dennis Flinta, Anders Sønderby, Frederik Møller, Sebastian Jørgensen, Pelle Mattsson (76: Joakim Grosen), Stephan Petersen, Andreas Heimar, Rasmus Carstensen (46: Kristian Kvist), Shkodran Maholli (61: Oliver Haurits).