overskud  ∙  format  ∙  vilje

Trænerstab

Silkeborg IFs talentstruktur er strikket sammen på en måde, så mange af klubbens ungdomselitetrænere er engageret i såvel morgen- som eftermiddagstræningen på Søholt.

Trænerne mødes ofte før og efter morgentræningerne, og derudover afholder staben et månedligt møde, hvor alt bliver vendt - stort som småt. Oven i dette kickstartes det nye år altid med den traditionelle trænerworkshop i Danparcs, hvor alle trænerne sætter hinanden stævne i en rigtig fodboldweekend, der ofte starter allerede om torsdagen. Her bliver der nørdet i alle de ting, der har med det daglige fodboldmiljø i SIF at gøre.

Én af de ting, som disse fodboldweekender har resulteret i, er trænermanualen, som er klibbens store redskab til at sikre, at alle spillerne får lagt en uddannelsesplan, og at den bliver fulgt lige fra begyndelsen af U13 til spillerne overgår til seniorfodbold efter eller i løbet af U19, hvor de dygtigste forhåbentlig indtræder i Superligatruppen.

I menuen til venstre kan du møde de trænere, der dagligt laver et stort stykke arbejde i Silkeborg IFs talentafdeling og er en stor del af, at holdene bliver ved at klare sig bedre og bedre på alle årgangene, ligesom Silkeborg IF fra 2014 og fremefter har flere spillere repræsenteret på de danske ungdomslandshold, end det nogensinde før er set.

Talentnyhedsbrev.jpg