overskud  ∙  format  ∙  vilje

Talentnyhedsbrev

Kom tættere på talentudviklingen i SIF

Talentudvikling fylder en meget stor del i Silkeborg IF og klubbens fremtidsplan, Vision 2018, der blev præsenteret i december 2014. Formålet for Vision 2018 er at skabe økonomisk balance i fodboldforretningen senest i 2018. Et af værktøjerne til at opnå det mål er at satse massivt på udviklingen af klubbens egne talenter. Fundamentet for satsningen er den nuværende talentstruktur, hvor områdets dygtigste fodbolddrenge allerede fra 12-årsalderen deltager i et målrettet træningsmiljø i sammenhæng med deres uddannelse.

Vi vil meget gerne fortælle om de mange ting, vi gør for at fremme talentudviklingen, og de mange positive historier, der kommer fra vores talentsektor. Den seneste indsats, vi har gjort for at få nyhederne ud til de interesserede, er vores talentnyhedsbrev, Silkeborg IF Talentnyt. Nyhedsbrevet udkommer månedligt, og her sætter vi fokus på nogle af de mange gode nyheder fra talentafdelingen; landsholdsudtagelser, resultater fra vores elitehold og spillerportrætter er bare nogle af historierne i Silkeborg IF Talentnyt.

For at få nyhedsbrevet skal du oprette en profil på MIT SIF og vælge, hvilke nyhedsbreve du ønsker at modtage fra klubben. Du kan tilmelde dig ved at klikke på banneret nedenfor eller ved at klikke her.


Talentnyhedsbrev.jpg