overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • U14 tabte JM-finale efter straffe-gys
 • Dimission på Fodbold College
 • SIF's U14-talenter klar til finale
 • To SIF-talenter slap gennem nåleøjet
 • U14 klar til JM-kampe
 • U13: På sommerferie med en lussing
 • U13: Fint spil trods stort nederlag
 • Lærerig Pinse for U13 i Hannover
 • U14 strøg til tops med storsejr
 • Sidste chance: Se morgendagens SIF-stjerner
 • U13: Målorgie inden afgang til Hannover
 • U19 blev dukket af FC Midtjylland i pokalfinalen
 • U14 vinder overbevisende over Vorup
 • Unødvendigt U15-nederlag til Gistrup
 • U16 vinder EfB Elite Cup
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/S

  Formstærke U19 fik point mod FCM

  SIFs U19-mandskab måtte kæmpe hårdt for det ene point, da FC Midtjylland lørdag gæstede Søholt Idrætspark.

  Lørdag var der ungdomsfodbold fra allerøverste hylde, da Silkeborg IFs U19-liga tørnede sammen med lokalrivalerne fra FC Midtjylland i en kamp, som endte 1-1 efter en mandfolkeindsats af Dennis Pedersens hjemmehold.

  Det var ellers Ulvene fra Midtjylland, der kom bedst fra startede og satte sig på det meste af spillet i kampens indledning. SIF-defensiven stod dog godt placeret nede bagi, men efter 33 minutters spil gik det galt, da Andreas Murbech gjorde det til 0-1 på et hjørnespark.

  Efter føringsmålet var det stadig et FCM-hold i fuld kontrol, og de unge SIF-talenter havde mere end svært ved at få angrebskombinationerne til flyde. Når spillet ikke rigtig fungerer, kan man dog altid kæmpe, og det var lige præcis, hvad U19-drengene gjorde i 2. halvleg.

  Her viste holdet stort mandsmod og fightede sig stille og roligt tilbage i opgøret. Med godt 10 minutter tilbage kom forløsningen, som hele holdet havde ventet på. Magnus Mattsson skar på fornem vis igennem FCM-forsvaret og blev på ulovlig vis bremset i feltet, hvilket helt korrekt resulterede i et straffespark til SIF.

  Straffesparket tog anfører Jeppe Gertsen sig af på sikker vis, og den stærke midterforsvarer udlignede derfor til 1-1. I slutminutterne bølgede kampen frem og tilbage med chancer til begge mandskaber, men flere scoringer faldt der ikke i kampen, og det blev derfor til en deler i lokalopgøret mellem SIF og FCM.

  Med det uafgjorte resultat har Dennis Pedersens tropper samlet syv point sammen i forårets første tre kampe. Den næste opgave for U19-ligaen er søndag den 26. marts, hvor Esbjerg er modstanderen. Kampen spilles på Mascot Park kl. 12.30, og der er gratis indgang.

  Kampen i tal:
  Silkeborg U19 - FC Midtjylland U19: 1-1 (0-1)

  0-1: Andreas Murbech (33.)
  1-1: Jeppe Gertsen (83.)

  SIF-holdet: Oscar Hedvall - Mads Pedersen, Jeppe Gertsen, Mikkel Brogens, Luc Park - Morten Pedersen (62. Anes Travljanin), Jannik Videbæk, Thomas Lodberg (84. Andreas Friis),  Thomas Santos (75. Mikkel Grønkjær) - Magnus Mattsson, Anders Iversen.

  FCM-holdet: Oliver Ottesen - Malte Jürgensen, Andreas Murbeck, Gustav Kjeldsen, Andreas Poulsen (60. Nicolai Damkjær) - Victor Torp, Mads Olsen (70. Mikkel Jakobsen), Aziz Essaisi - Nikolaj Kirk, Samson Onomigho Iyede, Sebastian Buch Jensen (74. Mads Carlson)

  Oprettet af: Casper Holm   19-03-2017