overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • U14 tabte JM-finale efter straffe-gys
 • Dimission på Fodbold College
 • SIF's U14-talenter klar til finale
 • To SIF-talenter slap gennem nåleøjet
 • U14 klar til JM-kampe
 • U13: På sommerferie med en lussing
 • U13: Fint spil trods stort nederlag
 • Lærerig Pinse for U13 i Hannover
 • U14 strøg til tops med storsejr
 • Sidste chance: Se morgendagens SIF-stjerner
 • U13: Målorgie inden afgang til Hannover
 • U19 blev dukket af FC Midtjylland i pokalfinalen
 • U14 vinder overbevisende over Vorup
 • Unødvendigt U15-nederlag til Gistrup
 • U16 vinder EfB Elite Cup
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Nederlag til Dynamo Kiev

  Træningslejrens afsluttende kamp for de ældste spillere, blev til et nederlag af de større til det ukrainske tophold. Hele 0-8 lød slutresultatet i en forestilling, hvor SIFerne på mange områder var overmatchet.

  Torsdag eftermiddag var der både forskel på alder og fysik, da det rødklædte Silkeborghold fik sit at se til mod Dynamo Kiev, der benyttede kampen som en sidste træningskamp, inden de på tirsdag møder Ajax Amsterdam i Europa Youth League.

  Forskellen på de to holds tilværelser blev tydeligt fra kampens begyndelse. Ukrainerne satte sig på spillet, mens SIFerne forsøgte at stå så højt på banen, som muligt. Det gav en del offside-kendelser i løbet af kampen, men det lå i luften, at de løbevillige Kiev-spillere ville få udbytte af deres indsats.

  Efter syv minutter kom kampens første scoring, da en omstilling fra midten gav muligheden for hjemmeholdets kantspiller, som trak ind i banen og flot krøllede bolden op i det lange hjørne. 0-1.

  Minuttet efter blev SIFerne igen fanget i samme side, og det flade indlæg passerede til bagerste stolpe, hvor den ukrainske angriber var vaks og scorede endnu et mål. 0-2 efter otte minutter og herfra havde SIFerne ikke meget at byde på, selvom der blev forsøgt ihærdigt fra de unge spillere.

  Anders Iversen stod for de rødes chancer, og kunne med lidt held have scoret på en af to chancer. Først blev han tacklet på kanten af feltet, lige inden skuddet blev fyret af, og kort efter måtte der en ukrainsk forsvarsspillers sidste-sekunds redning på målstregen til, for at forhindre en SIF-scoring. Ærgerligt for Anders Iversen, der forinden på energisk vis havde tacklet bolden fra keeperen uden for feltet.

  SIFerne kom ikke tættere på en scoring i kampen. Til gengæld måtte de indkassere hele otte mål og dermed endte kampen med noget af en nedtur for spillerne.

  Træner Dennis Pedersen havde efterfølgende denne kommentar til forløbet:

  - Vi må erkende, at vi var overmatchet. Der var tydeligt forskel på både niveau og alder, hvor vi stillede med yngre spillere, end Dynamo Kiev. Samtidigt forsøgte vi at stå højt med holdet, og forsøge at spille vores opbygningsspil, og det kostede både i omstillinger og i løbedueller. Vi kunne have valgt at have stillet os tilbage, men jeg synes, at man i ungdomsfodbold skal turde at spille, også mod hold, der er bedre end en selv. Det er en vigtig pointe, synes jeg. Og når man får en snitter som i dag, må man tage ved lære af det, lød det til slut fra Dennis Pedersen.

  Kampfakta:

  Silkeborg IF - Dynamo Kiev 0-8 (0-4)

  Udvisning: Nicklas Bugge (55. min).

  SIF: Rasmus Overgaard - Mads Pedersen (78: Mikkel Juhl), Jannik Videbæk, Nicklas Bugge (55: Holger Maaløe), Mikkel Koustrup (71: Luc Park) - Filip Hinge (71: Tobias Perto), Magnus Schelle (45: Stefan Stojilkovic), Thomas Lodberg, Sebastian Jørgensen (62: Mikkel Grønkjær) - Magnus Mattsson, Anders Iversen.

  Oprettet af: Jacob Tind   17-02-2017