overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • Overlegen U15-sejr over Horsens
 • U13-drengene taber fortjent til Haderslev
 • U19 besejrer AGF i flot forårspremiere
 • U17 lægger skidt fra land mod AGF
 • Mattsson udtaget til U18-landsholdet
 • Uafgjort i sidste kamp
 • Nederlag til Dynamo Kiev
 • Ny storsejr til SIF
 • Storsejr i Tyrkiet
 • U14 taber klart til AGF
 • Uafgjort i første kamp
 • Flot U14-sejr i målrig kamp mod Viborg
 • U17 lider dobbelt-nederlag i weekenden
 • U15 taber til Lyseng
 • U19 vinder overlegent over Næsby
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  U14 taber klart til AGF

  Der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen mellem SIFs U14-drenge og AGFs ditto, som ”De Hvide” fra Fredensvang vandt med de sikre cifre 6-1.

  Søndag eftermiddag fortsatte Silkeborg IFs U14-mandskab forberedelserne til den kommende sæson, da Peter Agers mandskab på udebane tørnede sammen med lokalrivalerne fra AGF. På dagen viste modstanderne fra øst sig en smule for stærke for de unge SIF-talenter, og det var derfor også helt fortjent, at de efter kampen kunne fejre en sikker sejr på 6-1.

  Kampen blev afviklet over tre halvlege på 25 minutter hver, og U14-drengene var i løbet af de 75 minutter overmatchet på stort set alle parametre. Egentlig lagde de unge talenter godt fra land, men 10 frygtelige minutter før pausen betød, at man var nede 3-0.

  Det var et hårdt stød, drengene aldrig fik rejst sig efter. AGF leverede samtidig et højt pres, som SIF'erne havde svært ved at spille sig fri af, og det resulterede i endnu tre AGF-scoringer, inden Frederik Midtgaard til allersidst pyntede en smule på resultatet med sin scoring til 6-1 efter fint opspil af Filip Stojilkovic og Eskild Dall.

  Efter kampen var det en ærgerlig cheftræner, der havde følgende at sige til silkeborgif.com om sine spilleres præstation:

  - Vi må øve os i at spille lidt mere "primitivt" og få dybdedimensionen med, når modstanderen tillader det. Generelt haltede vi for meget efter AGF, og sejren er derfor også helt fortjent. Vi må hjem på træningsbanen og øve os endnu mere, lød konklusionen fra Peter Ager Kristensen.

   

  Oprettet af: Casper Holm   15-02-2017