overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • Flot U15-sejr over AaB
 • U14-drengene besejrer Sejs
 • U13 blev overmatchet af Holstebro
 • U17 nedkæmpede på flot vis Randers Freja
 • U19 manglede den sidste skarphed mod Randers
 • U19 er klar til pokalfinalen efter sejr over AC Horsens
 • Åben Træningsdag i SIF Fodboldskolen
 • AGF var en tand for stærke for U13
 • U19 kom tilbage på sejrskurs mod FCN
 • U17 viste sig skarpere end FCN
 • U15 storsejrer over Ringkøbing
 • U19 fik ikke point mod AaB
 • AaB dukkede U17-drengene i sidste øjeblik
 • U13 besejrer Lyseng på hjemmebane
 • Optakt: U17 og U19 tørner sammen med AaB på lørdag
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Ny storsejr til SIF

  Tirsdag var turen kommet til årgang 1999 og 2000, som mødte det lokale hold Laraspor. 11-0 lød de overbevisende cifre i en kamp, hvor Magnus Poulsen scorede hele fire gange.

  Der var gang i offensiven, og hele syv spillere kom på tavlen i storsejren mod holdet fra Antalya-området. Udover Magnus Poulsens fire mål, scorede Bo Balder to gange, mens Anders Iversen, Sebastian Jørgensen, Tobias Perto og de to årgang 2001-spillere, Valdemar Fogt og Victor Christensen, alle scorede en enkelt gang.

  One-way fra start
  Allerede inden for kampens første fem minutter, havde SIFerne haft tre glimrende muligheder ved Magnus Poulsen, Sebastian Jørgensen og Anders Iversen - og så var tonen ligesom sat for aftenens underholdning.

  Efter ti minutter kom der hul på bylden, da Bo Balder hamrede bolden i nettet efter et fint aflæg af Tobias Perto. I de følgende minutter var det kun en afslutning på stolpen, og en sidste sekunds-blokering fra en tyrkisk fod, der forhindrede en tidlig nedsabling af værterne.

  Omkring den halve time blev keeper Rasmus Overgaard testet første gang, og han tog sig sikkert af den flade afslutning. Til gengæld svarede SIFerne hurtigt igen, og med to scoringer på to minutter - af henholdsvis Magnus Poulsen og Anders Iversen - var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Kort før pausen gjorde Sebatian Jørgensen det til 4-0 med en følt afslutning i det lange hjørne.

  Nedsablingen fortsatte
  I anden halvleg blev der skiftet flittigt fra trænerbænken, og endnu en gang var de nye spillere involveret i gode aktioner. På otte minutter blev føringen udbygget til 7-0, efter flotte scoringer af Magnus Poulsen, Bo Balder og Valdemar Fogt, hvor den sidste endda var med hælen efter Luc Parks tværaflevering.

  SIFerne tog sig en kort pause, inden det inden for fire minutter blev til både 8-0 og 9-0. Først serverede Filip Hinge bolden til Tobias Perto, som fik sat sin scoring ind - og efterfølgende var det Sebastian Blindkildes tur til at være i oplæggerens rolle, da Magnus Poulsen behandlede indlægget som fortjent.

  Magnus Poulsen scorede sit fjerde mål efter indlæg fra Mikkel Grønkjær, inden unge Victor Christensen lukkede kampen til slutresultatet 11-0.

  Træner Dennis Pedersen vurderede kampen således:

  - Der er jo særlige omstændigheder i år der gør, at de normale ungdoms-tophold ikke er til stede hernede. Derfor havde vi valget mellem at spille mod enten ungseniorhold eller lokale ungdomshold, med de ubekendte faktorer, som naturligvis er vilkårerne. Vi valgte det sidste og greb kampen an ud fra det. Nu har vi spillet mod et let hold, og vi glæder os til at møde et tophold på torsdag, lød det afsluttende fra Dennis Pedersen.

  Kampfakta:

  Silkeborg IF - Laraspor 11-0 (4-0)

  Mål: Magnus Poulsen (4), Bo Balder (2), Anders Iversen, Sebastian Jørgensen, Tobias Perto, Valdemar Fogt, Victor Christensen.

  SIF: Rasmus Overgaard - Filip Hinge (57: Mikkel Grønkjær), Jannik Videbæk, Nicklas Bugge (54: Asger Vandsø), Luc Park - Sebastian Jørgensen (54: Sebastian Blindkilde), Magnus Schelle (45: Jonathan Gammelvind), Bo Balder, Magnus Poulsen (54: Victor Christensen) - Tobias Perto (57: Magnus Poulsen), Anders Iversen (54: Valdemar Fogt)

  Oprettet af: Jacob Tind   14-02-2017