overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • U19 taber til Lyngby
 • U17 kom på tavlen mod Lyngby
 • U19 spiller sig videre til pokalsemfinalen
 • U13 vinder målrig kamp over Ikast
 • Viborg var for stærke for U14-drengene
 • U19 manglede den sidste skarphed mod OB
 • U17-ligaen taber tæt opgør til OB
 • U15-drengene lider nederlag til Viborg
 • U14 taber til FCM i målrigt opgør
 • Herning var for stærke for U13-drengene
 • U19-ligaen taber stort til FCK
 • U13 deler med Horsens
 • U19 spiller uafgjort mod St. Pauli
 • SIF skriver kontrakt med talentfuld U15-spiller
 • U14 besejrer Hornbæk for anden weekend i streg
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Uafgjort i første kamp

  Søndag aften var Silkeborg IF med årgang 2001 og 2002 i aktion mod tyrkiske Kundu Spor, og efter en flot første halvleg hvor SIFerne var foran med 3-0, fik hjemmeholdet kæmpet sig tilbage til slutresultatet 3-3.

  Kristian Kvist bar anførerbindet og fik scoret et mål, mens Niclas Pedersen startede inde og fremtvang et tyrkisk selvmål efter et hjørnespark. Victor Christensen scorede med venstrefoden fra kanten af feltet, efter indlæg fra Denis Göktas.

  Tyrkisk dominans forvandlet til SIF-føring
  Kampens indledning bød på kvikt og boldsikkert spil fra værterne, og SIFerne var sjældne gæster på modstandernes banehalvdel. Det tunge pres resulterede da også i et straffespark til Kundu Spor efter blot syv minutter, men keeper Marcus Thomsen fik reageret hurtigt, da skytten forsøgte sig med en Panenka og dermed slap SIF med skrækken.

  Redningen blev samtidigt indledningen til en bedre periode for danskerne, der langsomt arbejdede sig ind i kampen. På midten af banen blev flere kombinationer sat sammen, og Kristian Kvist fik efter 17 minutter fremtvunget et hjørnespark efter et godt langskudsforsøg. SIFerne fortsatte de fine takter, og få minutter senere sendte venstrebacken Deniz Göktas et indlæg til modsatte kant, hvor Victor Christensen med en følt afslutning i det lange hjørne scorede til 1-0.

  Få minutter senere forsøgte Kristian Kvist sig med et lob efter en god omstilling, og spillet var nu fuldt på SIFernes præmisser. Efter 33 minutter slog Niclas Pedersen et godt hjørnespark, hvor hjemmeholdets forsvarsspiller efter en tæt duel fik prikket bolden i eget net; 2-0 til SIF.

  Knap var bolden givet op igen, da Kristian Kvist udnyttede nogle gode kombinationer centralt til at tvinge sig igennem og sikkert udplacerede målmanden; 3-0, og SIFerne gik dermed til pause med en solid føring.

  Stærkt comeback
  Anden halvleg startede som første, med Kundu Spor med kontrol over bolden. Som et deja vú fik hjemmeholdet endnu engang fremtvunget et straffespark, og denne gang var sparket hårdt og velplaceret. 3-1.

  Scoringen boostede det tyrkiske hold fremad, og blot tre minutter senere lå bolden atter i nettet. Heldigvis blev der dømt off-side i situationen, men faren var ikke ovre for de unge SIFere. Inden for to minutter lykkedes det hjemmeholdet først at reducere og sidenhen udligne til 3-3, og selvom Niclas Pedersen kort før tid fik sendt en afslutning snert forbi mål, sluttede det med en pointdeling i en fornuftig træningskamp for SIF.

  Træner Casper Røjkjær var efter kampen tilfreds med indsatsen:

  - Alt i alt synes jeg, at det var en rigtig god kamp for os. Vi spillede især en flot første halvleg, hvor vi lykkedes med mange af de ting, som vi har trænet hernede. Vi har haft fokus på det opbyggende spil og når vi har bolden. Jeg synes, at vi fik lavet tre rigtigt flotte mål, hvor de to af dem var efter nogle meget flotte opspil. Anden halvleg blev vi lidt presset, hvilket jeg tænker, at drengene havde godt af. Vi blev lidt matchet på fysik, men det til trods synes jeg, at vi spillede med mod til at have bolden, lød det i minutterne efter kampen fra Casper Røjkjær.

  Kampfakta:

  Silkeborg IF - Kundu Spor 3-3 (3-0)

  Mål: 1-0 Victor Christensen (25.), 2-0 selvmål (33.), 3-0 Kristian Kvist (36 min.), 3-1 (52 min.), 3-2 (59 min.), 3-3 (61 min.)

  SIF: Marcus Thomsen - Daniel Olesen (61: Tobias Nissen), Mads Kallesøe, Asger Vandsø (61: Kasper Rytter), Deniz Göktas - Victor Christensen, Sebastian Blindkilde (61: Pelle Mattsson), Mikkel Jensen (61: Mads Sonniksen), Niclas Pedersen - Valdemar Fogt, Kristian Kvist (50: Daniel Jørgensen)


  Oprettet af: Jacob Tind   12-02-2017