overskud  ∙  format  ∙  vilje
 • U19 deler med EfB på Mascot Park
 • Optakt: U17 og U19 møder Esbjerg fB på søndag
 • Formstærke U19 fik point mod FCM
 • U17 fik klø af FC Midtjylland
 • U13 taber forårspremieren til Lyseng
 • U17 og U19 jagter revanche mod FC Midtjylland
 • Målrigt U14-remis mod Kolding IF
 • U13 knuser Ikast på udebane
 • U17 kom tilbage på sporet mod Viborg
 • Mattsson får landsholdsdebut i U18-remis mod Italien
 • U19-drengene besejrer Brøndby
 • U17 taber til Brøndby
 • U13 nedlægger VB på udebane
 • U14-sejr i målrig træningskamp mod Vendsyssel
 • Overlegen U15-sejr over Horsens
 • Se flere

  Billede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/SBillede fra Silkeborg If Invest A/S

  Flot U14-sejr i målrig kamp mod Viborg

  Der var for alvor gang i målscoringen, da SIFs U14-mandskab søndag besejrede Viborg med de vilde cifre 8-5.

  Det er ikke hver dag, at man oplever en fodboldkamp med 13 mål. Ikke desto mindre var det facit på den træningskamp, Silkeborg IFs U14-drenge søndag spillede mod Viborg, som endte med en helt fortjent 8-5-sejr til SIF.

  Det var ellers gæsterne fra Viborg, der kom bedste fra start, og de grønblusede fra nord bragte sig hurtigt foran 2-0, inden Yunus Akbayir og Eskild Dall med to hurtige scoringer fik udlignet føringen.

  Christian Brandstrup gjorde det kort herefter til 3-2 på et flot spark fra distancen, men Viborg ville også lege med og udlignede til 3-3 fem minutter inde i anden halvleg. Filip Stojilkovic bragte SIF foran endnu engang med sin scoring til 4-3, inden Frederik Midtgaard med to scoringer gjorde det til henholdsvis 5-4 og 6-5.

  I kampens afslutning punkterede Eskild Dall reelt set opgøret med sin scoring til 7-5, og med sit andet mål gjorde Filip Stojilkovic det i de døende minutter til slutresultatet 8-5 i en kamp, som cheftræner Peter Ager Kristensen efterfølgende havde det lidt ambivalent med:

  - Det var en rigtig børnekamp med mange omstillinger og fejl, der kostede mål. Vi var ikke helt dygtige nok til at reparere hinandens fejl og havde også faser, hvor vi så for dårlige ud på det tekniske, hvilket for ofte betyder fejl og mål imod.

  - Men vi spillede til gengæld mange flotte angreb og satte til tider rigtigt fint spil sammen. Vi scorede mange flotte mål. Alt dette mod en modstander, der har drillet os meget tidligere, så det er jeg meget godt tilfreds med. Eskild Dall var endnu engang i særklasse og er næsten med i samtlige mål. Drengene var glade, og det var fedt at lave mange mål i en lettere absurd fodboldkamp, lød det opsummerende fra Peter Ager Kristensen til silkeborgif.com.

   

   

  Oprettet af: Casper Holm   06-02-2017