29. maj 2017

Unødvendigt U15-nederlag til Gistrup

SIF’s U15-drenge led søndag et ærgerligt og unødvendigt nederlag til Gistrup.

Silkeborg IF’s U15-drenge fik aldrig for alvor spillet til flyde, da PC Hansens tropper søndag tørnede sammen med Gistrup på udebane i en kamp, de unge SIF-talenter tabte 2-3 på mål af Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen.

Der stod ellers SIF på stort set det hele i første halvleg, og de unge SIF-talenter gik derfor også fortjent til pause med en 1-0-føring på en fin scoring af Alexander Lind.

Efter pausen var billedet det samme, og på et direkte firsparksmål af Niclas Holm Pedersen så det ud til, at SIF skulle trække sig sejrsrigt fra opgøret. Det ville hjemmeholdet imidlertid anderledes, og på tre scoringer i kampens afslutning var det altså Gistrup, der kunne fejre de tre point.

Næste opgave for U15-mandskabet er mod Viborg FK den 3. juni hjemme på Søholt Idrætspark.