12. august 2018

U19 hentede point i premieren

Det lykkedes SIF’s U19 Liga-hold at hente 2-2 i Vejle, selv om SIF’erne var bagud to gange i kampen.

SIF kom på tavlen i lørdagens premiere i U19 Ligaen. Det blev 2-2 i Vejle, selv om SIF var bagud to gange.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi formår at slå tilbage efter at have været bagud to gange. Vi skal blive bedre til at have længere passager med bolden, så vi lettere presset fra modstanderen, men nu er vi igang med sæsonen og er på tavlen, siger U19-træner Thomas Loft Jensen og fremhæver Magnus Dalsgaard, Magnus Schelle og Nickolai Sauer for gode indsatser samt Rasmus Carstensen for at komme ind fra bænken og være kampafgørende.

SIF indledte kampen skidt og var presseti bund de første 20 minutter. SIF’erne lavede for mange tekniske fejl og fik slet ikke sat noget spil sammen. Det var således fortjent, at Vejle kunne bringe sig foran.

– Drengene viste dog god moral og fik kæmpet sig ind i kampen, og vi har to kæmpe chancer for at udligne inden pausen, fortæller Thomas Loft Jensen.

I 2. halvleg så SIFbedre ud og fik sat et godt første pres ind på Vejle. Drengene var meget direkte og målsøgende i kontraerne. SIF udlignede ved Nikolai Sauer, som headede bolden ind ved bagerste stolpe efter flot indlæg af Mikkel Juhl.

Vejle kom atter foran på et indlæg, som ramte stolpen og røg ud til Vejle spilleren Casper Døhr Thychosen. Han sparkede bolden i nettet. SIF udlignede igen efter et godt mål af Rasmus Carstensen. Herefter bølgede kampen frem og tilbage med chancer i begge ender, men flere mål blev det ikke til.

SIF spiller sin første hjemmekamp i sæsonen på lørdag, hvor Esbjerg kommer på besøg på JYSK park med kickoff kl. 13.00.

U19 Ligaen, lørdag 11. august kl. 12.00 i VB Parken:
Vejle B – Silkeborg IF 2-2 (1-0)
Mål: 0-1 Alexander Jensen (19.), 1-1 Nikolaj Sauer (54.), 2-1 Casper Døhr Thychosen (62.), 2-2 Rasmus Carstensen (78.)