15. april 2018

U19: Dumme fejl blev dyre

Silkeborg IFs U19-hold spillede under vanligt niveau, da Brøndby lørdag vandt 4-1 på JYSK park.

SIF’s U19-talenter leverede en skuffende indsats, da Brøndby lørdag eftermiddag var på besøg på JYSK park. Selv om der var tale om et møde med et af rækkens tophold, og selv om SIF frister en tilværelse i bunden, var træner Thomas Loft skuffet efter 1-4 nederlaget.

– Jeg er rigtig ærgerlig over, at vi ikke formår at spille mere med mod Brøndby. Vi er alt for nemme at score mod, og vi laver fejl som slet ikke må ske på U19 niveau. Vores præstationer og indsats har været fine her i foråret, men indsatsen mod Brøndby var under niveau og under det, vi skal forlange af os selv. Vi må på den igen. Og vi skal gøre det bedre, hvis vi skal have noget med hjem fra Randers næste lørdag, siger U19-træneren.

SIF indledte kampen fint og fik flyttet bolden væk fra Brøndbys pres. SIF kom også til et par chancer, men efter 20 minutter begyndte SIF’erne at spille bolden ind i Brøndbys pres med små korte afleveringer, og dumme bolddtab førte til Brøndby-chancer og mål. Brøndby kom på både 0-1 og 0-2 efter dumme bolddtab.

SIF kom godt ud fra pausen og lignede egentlig et hold, der kunne tage point efter reduceringsmålet af Mads Emil Madsen. Efter målet havde SIF chancer til udligning, men koncentrationen svigtede. I stedet tager Brøndby et par indkast, hvor de kaster bolden over hovedet på SIF’erne og løber ned og scorer.

Næste opgave mod Randers er lørdag kl. 13.00 på Randers Stadion.

U19 Liga, 19. runde, lørdag 14. april kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – Brøndby 1-4 (0-2)
0-1 Magnus Warming (31.), 0-2 Filip Blazek (37.), 1-2 Mads Emil Madsen (49.), 1-3 August Frandsen (71.), 1-4 Mileta Rajovic (84.).