4. juni 2018

U19 brændte kæmpe-chancer, og så blev det 0-0

U19 brændte kæmpe-chancer, og så blev det 0-0

To friløbere og to bolde, der dansede på stregen var ikke nok for SIF’s U19 Liga-hold, der måtte nøjes med 0-0 i Esbjerg.

For anden weekend i træk spillede SIF’s U19-hold uafgjort, da det blev 0-0 i Esbjerg lørdag eftermiddag.

– Jeg er glad for, at vi holder nullet, men er skuffet over, at vi ikke formår at score på de gigantiske chancer, vi har. To friløbere og to kæmpe chancer på stregen formåede vi ikke at score på. Det var en god indsats og præstation af drengene, men en kamp hvor vi  igen skal vinde, siger U19-træner Thomas Loft Jensen om kampen..

SIF indledte kampen rigtig godt med fuld kontrol. Kombinationsspillet sad i skabet, og SIF kom til nogle gode muligheder. Forsvarsspil og presspil var noget af det bedste, drengene har præsteret i sæsonen. Esbjerg kom kun til ét skud på mål i 1.halvleg.

2. halvleg blev igen indledt godt af SIF, men drengene mistede derefter lidt grebet om kampen, og Esbjerg tilspillede sig chancer. Magnus Dalsgaard var dog suveræn i målet.

Thomas Loft fremhæver Magnus Dalsgaard, Frederik Alves Ibsen og Jannik Videbæk som SIF’s bedste.

SIF har nu to kampe tilbage af sæsonen. Næste opgave er allerede onsdag aften mod de nykårede U19-danmarksmestre fra FC Midtjylland på Ikast Stadion.