11. oktober 2018

U17 videre i pokalen med besvær

SIF’s U17-drenge var tæt på at ryge ud af pokalturneringen onsdag aften i Pandrup. Niclas Holm Pedersen sikrede dog 2-1 sejr med sent mål.

3. runde i DBU Jylland Pokal – eller bare Jysk Pokalturnering – var tæt på at blive endestationen for SIF’s U17 Liga hold. Onsdag aften var det sejrsvante mandskab taget til Pandrup for at møde U17-holdet fra Jammerbugt FC, der til dagligt optræder U17 Liga 1 nogle niveauer under SIF’s liga-hold. Mod slutningen af kampen var stillingen 1-1, og på en hurtig omstilling var hjemmeholdet tæt på sejrsmålet. Bolden prellede dog af på overliggeren, og så kunne Niclas Holm Pedersen to minutter senere gøre det til slutresultatet 2-1. Alexander Lind brød godt igennem og spillede Niclas Holm Pedersen fri til scoring.

– Vi kunne tage derfra med en sejr og er dermed videre. Men det blev en kamp på deres præmisser med mange dueller og for få gennemspillede angreb. Jeg glæder mig dog alligevel over, at vi er klar til anden runde, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

Yunus Akbayir bragte SIF på 0-1 efter 11 minutter på en god bold i dybden fra Jeppe Kilden Grøn. Jammerbugt FC udlignede efter 17 minutter, da SIF-drengene stod og sov efter en omstilling som gav en friløber.

Derfra var det SIF på bolden i 90 procent af tiden, men drengene havde store vanskeligheder med at spille sig igennem hjemmeholdets 10 mand på egen halvdel, og det blev til for få oplagte scoringsmuligheder. I sidste ende lykkedes det dog at komme videre til 4. runde.

DBU Jylland Pokal, 3. runde, onsdag 10. oktober kl. 18.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup:
Jammerbugt FC – SIF U17 1-2 (1-1)
Mål for SIF: Yunus Akbayir og Niclas Holm Pedersen.