28. august 2017

U17 vandt trods skade før kickoff

Haderslev blev besejret 5-2, selvom der måtte en omrokering til fem minutter før kickoff.

Ikke engang uro kort tid før kickoff kunne ryste U17, da Haderslev i weekenden blev slået med 5-2. Målmand Niels Friis brækkede eller rev en finger af led, fem minutter før kampen blev fløjtet i gang, og derfor skulle Joakim Grosen pludselig i boksen. Hele holdet får ros for håndteringen af situationen.

– Drengene tacklede forstyrrelsen omkring skaden til Niels rigtig flot, understreger U17-træner Jesper Mikkelsen.

Og det kunne også ses på måltavlen, at holdet ikke lod sig ryste.

Alexander Lind bragte U17 foran på godt forarbejde af Anders Dahl, inden hjemmeholdet udlignede. Kristian Kvist nettede SIF i front igen efter en retur fra Haderslevs målmand.

Efter pausen fortsatte holdet med at spille direkte og dybt samt udnytte pladsen på siderne. Kampen bar præg af en bane, der ikke var i top, og derfor var der ikke meget flot fodbold langs græsset i opgøret.

Alexander Lind scorede endnu engang efter et gennembrud af Anders Dahl, inden Niclas Holm Pedersen fyrede kuglen i kassen på langskud. Haderslev reducerede, inden Niclas igen var på spil og lukkede kampen på en retur efter et gennembrud af Frederik Carstensen.

En god præstation som Jesper Mikkelsen naturligt nok var meget tilfreds med.

– En dejlig og fortjent sejr efter masser af fight og tempo, mere end der var godt fodboldspil. Vi så seje ud i dag og tog imod de tæsk, som dommeren tillod Haderslev at give os. Vi var en del skarpere i afslutningerne end sidst, siger Jesper Mikkelsen.

Holdet spiller allerede igen onsdag mod Vejle. Kampen spilles på JYSK park og har kickoff klokken 18.30.

Haderslev – U17 2-5 (1-2)
Målscorere for U17: Alexander Lind 2, Niclas Holm Pedersen 2 og Kristian Kvist 1.