20. juli 2017

U17: God afslutning på tysk træningslejr

Godt spil og en sejr var overskrifterne på holdets kamp mod HSV. Den tyske storklubs U17-hold blev besejret 3-2.

U17-holdet satte onsdag aften punktum for en træningstur, hvor spillet har rykket sig og er blevet bedre. Det blev vist frem i træningskampen mod HSV, der gav sejr på 3-2.

– Det blev en god afslutning på en givtig tur til Tyskland, fortæller U17-træner Jesper Mikkelsen og fortsætter:

– Vores holdudtryk var stærkt, og arbejdsindsatsen var også i top.

De tyske modstandere startede lavt, og det gav SIF ro i bagspillet, som har udviklet sig og er blevet en del bedre siden kampen i mandags mod Holstein Kiel, som tyskerne vandt 3-1.

Frederik Carstensen bragte SIF foran i første halvleg efter et højt pres, hvor han gik alene igennem, og efter pausen gled Mads Sonniksen en bold i mål ved bagerste stolpe.

Det skulle dog blive lidt spændende, da HSV scorede to gange og gjorde kampen helt lige igen, inden Pelle Mattsson efter et hjørnespark steg op over alle og headede bolden i mål til slutresultatet 2-3.

Det var derfor heller ikke mærkeligt, at holdets træner var tilfreds med kampens forløb.

– Det var en super god sejr efter en god holdpræstation. Den blev krydret med en del gode individuelle præstationer med Niels Friis som bedste mand, afslutter Jesper Mikkelsen.

HSV – Silkeborg IF 2-3 (0-1)
Målscorere for SIF: 0-1 Frederik Carstensen, 0-2 Mads Sonniksen og 2-3 Pelle Mattsson.