23. april 2018

U17 sejrede med mål i overtiden

Et drøn på underkanten af overliggeren af Kasper Rytter i overtiden sikrede SIF’s U17-hold en sejr på 3-2 i Randers.

Mål: Alexander, Daniel J og Rytter
Under svære forhold med strid vind og en elendig græsbane lykkedes det SIF’s U17-drenge med er overtidsmål af Kasper Rytter at sikre sig en sejr på 3-2 lørdag eftermiddag i Randers.

De svære vilkår gjorde det til en kamp på dueller og simpelt spil. SIF startede i modvind og havde svært ved at fastholde spillet på Randers’ halvdel. Hjemmeholdet kom foran efter 30 minutter på en bold, SIF forærede dem lige foran målet.

Alexander Lind scorede to minuttter senere efter et frispark fra siden. SIF kom igen bagud efter 38 minutter på endnu en foræring.

2. halvleg foregik mest på Randers halvdel, men SIF havde svært ved at skabe chancer. Daniel Jørgensen scorede på et frispark fra siden efter 73 minutter inden Kasper Rytter i overtiden bragede bolden via overlæggeren i mål fra kanten af feltet.

– Randers var dygtig til at spille fysisk, men det matchede vi ok i dag, og det var fedt at se drengene blive belønnet for hårdt arbejde og god moral, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

Næste opgave for U17-holdet er lørdag kl. 15.30 på JYSK park, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg.

U17 Liga, 20. runde, lørdag 21. april kl. 15.15 på Randers Stadion:
Randers Freja FC – Silkeborg IF 2-3 (2-1)
Mål: 1-0 Mads Rohde Sørensen (30.), 1-1 Alexander Lind (33.), 2-1 Mads Rohde Sørensen (38.), 2-2 Daniel Jørgensen (74.), 2-3 Kasper Rytter (80.)