21. maj 2017

U17 nedkæmpede på flot vis Randers Freja

Silkeborg IF’s U17-liga leverede lørdag eftermiddag en solid præstation, da holdet hjemme på SIF Talentpark besejrede Randers Freja med 3-1.

Syv point i de sidste fire kampe. Det var status for Silkeborg IF’s U17-drengene, inden Jesper Mikkelsens tropper lørdag tog imod Randers på hjemmebane. Her blev den fine pointhøst endnu bedre, da de unge SIF-talenter fortjent vandt kampen 3-1 på mål af Daniel Jørgensen, Stefan Stojilkovic og Rasmus Carstensen.

På trods af 3-1-sejren var det en ellers meget lige fodboldkamp, de mange tilskuere på SIF Talentpark var vidner til i denne weekend. Efter en god halv time bragte Daniel Jørgensen hjemmeholdet foran på et flot langskud fra distancen, men Randers ville også lege med.

I det 55. minut udlignede Tobias Bruyner, inden Stefan Stojilkovic igen bragte SIF’erne foran på et straffespark begået mod Rasmus Carstensen i det 61. minut.

Selvsamme Rasmus Carstensen cementerede sejren, da han med 10 minutter igen sparkede bolden fladt ind i målet fra kort afstand. En scoring, der også blev kampens sidste, hvorfor U17-drengene helt fortjent kunne fejre de tre point efter dommerens slutfløjt.

Næste opgave for U17-mandskabet er lørdag den 27. maj mod FC København på udebane.

SIF U17 – RFC U17: 3-1 (1-0)

1-0: Daniel Jørgensen (39.)
1-1: Tobias Breuner (50.)
2-1: Stefan Stojilkovic (61.)
3-1: Rasmus Carstensen (71.)

SIF: Magnus Dalsgaard, Mikkel Juhl Andersen, Nicklas Bugge, Anders Sønderby (62. Joakim Grosen), Magnus Schelle, Rasmus Carstensen, Stefan Stojilkovic, Sebastian Vinter Jørgensen (73. Oliver Schmidt), Holger Maaløe, Pelle Mattsson, Daniel Jørgensen (55. Jonathan Gammelvind)

Randers: Emil Pedersen, Oliver Olesen, Sune Balle (46. Jonas Graversen), Walther Winkler, Tobias Breuner, Patrick Jensen, Viktor Hørsdal, Jesper Steendahl, Kasper Høgh (53. Oliver Kristensen), Anders Niklassen (62. Mads Sørensen), Benjamin Zjajo