16. oktober 2017

U17 i ærefuldt nederlag til FCN

SIF var på en svær opgave i Farum søndag. Nederlaget på 1-3 kunne sagtens have været vekslet til mindst uafgjort.

En forrygende start med føringsmål efter ét minut af Alexander Lind skabte fundamentet for en god indsats af SIF i søndagens Liga-opgør i Farum mod FC Nordsjælland. Ganske vist endte U17-drengene med at tabe 1-3, men føringen på holdt 1-0 holdt til pausen, og i overtiden havde SIF en stor chance, da det stod 2-1. I stedet øgede hjemmholdet til 3-1 i SIF’s afsluttende satsning på udligning.

– Vi havde god ære af kampen, og indsats og vilje var ok. Vi havde store chancer til flre mål, men Niels Friis holdt os også inde i kampen med gode redninger på deres chancer. Det var hårdt for drengene ikke at få gevinst for en god indsats, specielt fordi vi var meget tæt på, sagde træner Jesper Mikkelsen efter nederlaget.

Ved Alexander Linds føringstræffer kom SIF’eren først på bolden for næsen af FCN’s målmand og kunne prikke bolden ind over stregen. FC Nordsjælland var mest på bolden – helt som ventet – og skabte også chancer, mens SIF’s spil var mere direkte og baseret på omstillinger.

I 2. halvleg manglede SIF overskud med bolden. Udligningen faldt kort inde i 2. halveg, mens FCN’s føringstræffer først kom i det 75. minut. Det var Anton Holch-Leth, der i overtiden havde muligheden for at udligne, men med kurs mod mål ramte bolden en af SIF’s egne og sneg sig udenom. Da SIF satsede til sidst, blev det 3-1 på kampens sidste aktion, og SIF måtte forlade Right To Dream Park med et ærgerligt nederlag.

Næste kamp for U17-holdet er tirsdag den 31. oktober, hvor Randers Freja kommer på besøg på JYSK park.

U17 Ligaen, 8. runde, søndag den 15. oktober kl. 15.45 på Right to Dream Park i Farum:
FC Nordsjælland – Silkeborg IF 3-1 (0-1)
Mål: 0-1 Alexander Lind (2.), 1-1 Selvmål (48.), 2-1 Jonas Lyshøj (75.), Oliver Marc-Rose Villadsen (82.)