14. februar 2018

U16 storsejrede i Tyrkiet

Tirsdag vandt SIF’s U16-drenge 6-1 over Türk Telekom på træningslejren i Tyrkiet.

Onsdag var det SIF’s U16-årgangs tur til at komme i kamp på SIF’s ungdomselite-træningslejr i tyrkiske Side. U16-mandskabet vandt stort, 6-1 over det lokale mandskab, Türk Telekom efter 2-1 ved pausen. Oliver Grøn scorede tre mål, Jonathan Falbe Hansen to og Casper Larsen et enkelt.

– Casper Larsen fra future-truppen og Jeppe Grøn fra U15-holdet gjorde det fint i en kamp, hvor vi mødte et dårligt hold, men hvor drengene spillede fint på vores præmisser med god bevægelse og få berøringer, siger U17-træner Jesper Mikkelsen, der overværede kampen.

SIF startede en smule forsigtigt mod et fysisk stærkt hold med spillere op til 19 år. Det betød føring til tyrkerne på 1-0, men SIF kom godt igen, viste masser af mod og fik sat godt spil sammen. Jonathan Falbe Hansen sikrede med to mål pauseføring til SIF, og med koncentreret fodbold i 2. halvleg udbyggede SIF føringen med yderligere fire mål.

I dag spiller U17-holdet mod endnu en lokal, tyrkiske modstander.