1. maj 2017

U15 fik skovlen under Randers

SIF’s U15-drenge leverede en flot indsats, da holdet søndag formiddag besejrede Randers med 2-0 hjemme på Søholt Idrætspark.

Efter et ærgerligt nederlag til Viborg i sidste weekend kom Silkeborg IF’s U15-drenge tilbage på rette spor, da holdet søndag mødte Randers på hjemmebane. Her blev det til en flot og fortjent 2-0-sejr på mål af Carl Martinsen og Oliver Grøn.

Generelt spillede PC Hansens tropper en rigtig flot kamp, og i første halvleg viste drengene for alvor prøver på det offensive fodbold, man gerne vil praktisere. 1-0-målet blev scoret af Carl Martisen efter 17 minutters spil på et flot oplæg af Nicklas Holm Pedersen.

Anden halvleg blev noget mere lige, og Randers kom bedre med i opgøret takket være en række fejl fra de unge SIF’ere. Keeper, Lucas Udengaard Jensen, holdte i den forbindelse U15-drengene inde i opgøret med flere fine redninger, og i stedet var det Oliver Grøn, som efter 67. minutter lukkede kampen med sin scoring til 2-0 efter et decideret mønsterangreb af de unge SIF-talenter.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner, som havde følgende at berette om sine spilleres indsats:

– 2-0 er en tæt kamp i U15-fodbold, og det var kampen også undervejs. Jeg synes dog, at vi generelt havde mere kvalitet i det, vi foretog os, og med lidt mere skarphed kunne vi godt have lavet flere mål, lød det fra PC Hansen.

Næste opgave for U15-mandskabet er mod Ringkøbing den 13. maj på udebane.