22. maj 2018

U13 vandt sølvrunden i Hannover

Ved en stor international turnering i Hannover spillede SIF’s U13-drenge ni kampe og blev samlet nr. 21.

SIF’s U13-drenge var i Pinsen til en stor international turnering i Hannover, hvor Nicolaj Bækgaards mandskab spillede i alt ni kampe á 24 minutter over tre dage. Efter en pose blandede bolcher endte det med sejr i “sølvrundens” finale – 2-1 over hollandske DSO Zoetermeer  – og en samlet 21.plads i turneringen.

– Vi var skuffet over at vi ikke kunne spille os i det fine selskab efter lørdagens pulje, men finalen indikerer meget fint, at vores tekniske niveau ikke er højt nok til at praktisere vores form for fodbold i alle faser. Det arbejder vi på at få forbedret, konkluderer Nicolaj Bækgaard om Pinsens oplevelser.

U13-holdet spillede disse kampe i Hannover:

SIF – AKS SMS Lodz 0-1:
Et fint polsk hold, som scorede kort før tid, i en kamp som blev spillet i et højt tempo. Begge hold havde gode muligheder, men det blev ved det ene mål scoret i en situation, hvor SIF blev fanget ude af position.

SIF – St. Pauli 0-1:
Et fysisk stærkt hold, som drengene matchede spillemæssigt, men ikke magtede at skabe de store chancer mod. Der var for mange som meldte sig ud i den kamp, mens de “krigere” SIF havde, præsterede godt.

SIF – SV Epe 1-1:
Målscorer for SIF: Simon Andersen
Bagud efter 13 sekunder, men ok spil derefter. Drengene viste for lavt teknisk og mentalt niveau, og på trods af rigeligt med chancer blev det kun til en enkelt scoring.

SIF videre til mellemrunden som 3’er i puljen:

SIF – DSO Zoetermeer 1-5
Målscorer for SIF: Victor Sinnerup
Foran efter to minutter, men 1-5 efter 12 minutter. SIF kunne ikke matche hollændernes fart, og selvom drengene spillede fint med bolden, så blev det en lussing der kunne mærkes.

SIF – Stanno Soccer Academy 3-1
Målscorer: Rasmus Andersen (2) og Gustav Balle.
En fysisk stærk modstander, som SIF formåede at dominere med bolden, selvom drengene ikke viste særlig høj teknisk kvalitet.

SIF – Hallescher 0-0
Et fint match. Begge hold havde deres perioder med spilovertag og chancer, så fair nok med en pointdeling.

SIF – Hobro 4-0
Målscorer: Victor Sinnerup (2), Kristoffer Andersen og selvmål.
Dominans fra start til slut. SIF’s bedste kamp med bolden.

Dermed 2’er i puljen og videre til semifinalen.

SIF – HSC Hannover 3-1
Målscorer: Simon Andersen, Rasmus Andersen og Gustav Balle.
SIF startede godt, men faldt i niveau som kampen gik frem. Teknisk præsterede drengene under niveau.

Finale:
U13-DSO Zoetermeer 2-1 (0-1)
Målscorer: Simon Andersen (2)
Finalen blev afviklet over 2×13 minutter og var et gensyn med hollænderne som slog SIF 5-1 om lørdagen. Det blev en svær første halvleg, hvor SIF’s korte possessionspil ikke spillede. SIF blev mere direkte efter pausen og kom op på hollændernes banehalvdel, hvor drengene fik sat nogle fine ting sammen.