6. august 2018

U13 sluttede svær Brøndby Cup med sejr

Efter fire nederlag tog SIF’s U13-drenge trods alt hjem fra weekendens Brøndby Cup med lidt optimisme efter sejr på 4-2 over Strømsgodset i den sidste kamp.

SIF’s nye U13-kuld deltog i weekenden i den stærkt besatte Brøndby Cup, og det blev en lærerig oplevelse med fire nederlag og en afsluttende sejr på 4-2 over norske Strømsgodset efter 3-0 føring ved pausen.

– Vi skal hjem og have implementeret vores stil endnu bedre, så vi kan praktisere flere halvlege som den 1. halvleg, vi spillede mod nordmændene, lød den afsluttende kommentar fra SIF-træner Nicolaj Bækgaard ovenpå 4-2 sejren.

SIF sluttede sidst i puljen efter tre nederlag og sluttede samlet som nummer 7 efter placeringskampene.

SIF’s U13-kampe ved Brøndby Cup 2018:

SIF-Vejle B 1-5 (1-2)
Målscorer: Marcus Vedel.

Det blev ikke den start på turneringen, som SIF kunne have ønsket. 1. halvleg gør drengene mange rigtige ting rent taktisk, men evner ikke at sætte det sammen. Det skyldes desværre manglende færdigheder.

Det blev der talt om i pausen… og så gik det helt galt.

Ingen overskud til at bevæge sig for boldholder eller -modtager, og det blev en halvleg på SIF’s banehalvdel, hvor drengene ikke kunne flytte bolden videre end bagspillet. Der er noget teknisk og ikke mindst mentalt, der skal arbejdes med, mens de taktiske elementer virker til at være bekendte for mange af drengene.

Bedste SIF’er: Kristian Pedersen.

SIF-Brøndby 0-8 (0-4)
Endnu en snitter, og det var ikke et mål for lidt. SIF-drengene var overmatchet på alle parametre individuelt og holdmæssigt.

Positivt var det, at drengene bevægede sig rigtigt i bag- til opbygningspil, og det lykkedes også at spille sig retvendt flere gange end mod Vejle, men SIF mødte en modstander, som hurtigt lukkede drengene ned, så det blev ikke til mere offensivt fra SIF’s side. Defensivt var det på et meget lavt niveau.

Der var lidt flere som viste sig frem, men som resultatet antyder, så kunne størstedelen ikke være med på det her niveau.

Bedste: Malthe Tagmos.

SIF-Vålerenga 2-4 (1-1)
Målscorer: Marcus Vedel og Simon Thanning.

En godkendt præstation hvor SIF viste gode relationelle færdigheder. Taktisk formåede drengene ikke at bruge banen rigtigt, så spillet blev meget centreret, og det gjorde at SIF ikke kunne angribe særlig bredt. I den anden ende var det for nemt for nordmændene at skabe chancer, men der blev vist et sejere udtryk hos drengene end tidligere.

Aftaler og løbebaner blev overholdt, så SIF fik mange retvendte situationer efter direkte vending eller spil på 3. mand. Mentalt var der fremgang at spore hos mange, så det tegner godt. Vålarenga vandt fortjent, og dermed blev SIF nummer 4 i puljen.

SIF-Roskilde 1-5 (1-1)
Målscorer: Bertram Bingeli.

Det var en sløj omgang. SIF-drengene var ikke særligt seje på værdierne, og den manglende indsats gjorde, at drengene var overmatchet på alle parametre.
De har en god forståelse for, hvad vi skal og vil, men evnede ikke at sætte det sammen på en dag, hvor modstanderen sad tæt i markeringerne. Enkelte gange lykkedes det, men ikke nok til at SIF kan være tilfreds.

Defensivt mangler der lidt stolthed for at ville forhindre scoringer i mod. 31 mål i mod i 5 kampe er ikke noget at være stolt af.

Bedste: Kristian Pedersen.

U13-Strømsgodset 4-2 (3-0)
Målscorer: Sebastian Biller (2), Malthe Tagmos og Elias Kruse.

SIF fik reddet lidt ære ved at vinde turneringens sidste kamp, og sejren kom efter en flot 1. halvleg hvor drengene lagde den rette energi og vilje i.

– Det var en fornøjelse at se drengene tage konceptet til sig, og dejligt at det også gav en god præstation. Det må betyde at vi har et godt niveau, konkluderer træner Nicolaj Bækgaard.

Anden halvleg var desværre ikke med samme indsats og derfor var det mere held end forstand, at Strømgodset ikke fik udlignet.