4. december 2017

U13 øvede sig på stor bane

SIF’s U13-drenge har det svært med 11-mandsfodbold, men der var fremgang at spore på trods af testnederlag til Horsens.

12 gange i denne sæson har U13 spillet på stor bane – og stadig har de den første sejr til gode. Heller ikke i weekendens kamp mod Horsens – en testkamp afviklet over tre gange 25 minutter – lykkedes det. SIF’erne tabte 3-5.

– Vi må erkende, at vi hører til i den næstbedste række, selv om vi mod Horsens i store perioder viste, at vi er konkurrencedygtige. Jeg er godt tilfreds med kampen, som også gav en målestok for vores udvikling. Tilbage i september fik vi ikke et ben til jorden mod Horsens, siger U13-træner Nicolaj Bækgaard om kampen.

SIF spillede en flot første halvleg, der dog blev efterfulgt af en dårlig anden, hvor SIF i modsætning til 1. ikke kunne sætte noget sammen. Teknisk er der lidt vej endnu, og når det lykkes vil det hæve niveauet på de relationelle færdigheder.

Tredje halvleg blev en rodet omgang, men SIF sluttede trods alt godt af.

SIF’s mål blev scoret af Alexander Priesborg Madsen (2), der også fremhæves af Nicolaj Bækgaard som bedste SIF’er, samt Gustav Balle.

U13-drengene afholder et socialt arrangement i den kommende weekend og træner frem til 20. december, hvorefter der venter en tiltrængt juleferie.